Hogyan tudom megváltoztatni a gyerekem nevét?
Apjával különmentünk-nem voltunk házasok-bírósági végzés van hogy fizetnie kell a gyerektartást.
Viszont nagyon megromlott vele a kapcsolatom,és szeretném ha ezentul a gyerekem nem viselné az ő vezetéknevét.
Mi ennek a menete?
Biologiailag az apja marad,gyerektartást kell fizetnie?
Az ő beleegyezése nélkül ez nem fog menni és elég hülyeség is lenne, most nem azért.
Ismerek nem egy olyan gyereket, aki az anyja vezetéknevét viseli, ennek az az oka, hogy az anyjuknak fogalmuk sincs ki csinálta a gyereket. Szerencsétlen gyerekek meg isszák a levét, mert a kortársaik röhögik őket.
Komárom megye....
sajna megromlott a viszony egy nagy összegü tartozás miatt,amit nem akar kifizetni...igy én fizetem helyette...igy a gyerekétöl veszi el a pénzt...tehát nem nézi a gyerek érdekét se.
Nincs annál undorítóbb,mint aki a saját gyerekét használja a másikkal szemben.
Ráadásul pénz miatt.
Elképesztő :(
de nem is törődik vele...
akkor legalább nem kéne látnia sem.
sajnos nem olyan egyszerü a dolog h a bíróság azt mondja jár nekem a pénz,nem irtunk rola papirt.
el akarom felejteni ezt az embert,és nem akarom h a gyereknek akár a neve is emlékeztessen rá.
azt mondta amugy hogy hiába mentünk szét,nem felezünk semmit,nem ad nekem semmit,akkor miért kéne felezni a gyereken is????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!