Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudom megváltoztatni a...

Hogyan tudom megváltoztatni a gyerekem nevét?

Figyelt kérdés

Apjával különmentünk-nem voltunk házasok-bírósági végzés van hogy fizetnie kell a gyerektartást.

Viszont nagyon megromlott vele a kapcsolatom,és szeretném ha ezentul a gyerekem nem viselné az ő vezetéknevét.

Mi ennek a menete?

Biologiailag az apja marad,gyerektartást kell fizetnie?

2011. szept. 23. 19:50
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
48%
Anya az olyan,ki fegyvernek használja a gyermekét bele sem gondolva,hogy ezzel a gyerekét bántja?A gyűlölettől már gondolkodni sem tudsz.
2011. szept. 25. 13:31
 32/39 A kérdező kommentje:

De te nem gyülölnél egy ilyen embert?

te mit tennél??

2011. szept. 25. 15:15
 33/39 anonim ***** válasza:
62%

Nekem egyrészt sokkal több eszem van ennél, másrészt pedig akármennyire gyűlölném soha egy percig nem jutna eszembe, hogy eszköznek használjam azt, akit elvileg a világon mindennél jobban szeretek.

Épp az ilyenek miatt előítéletesek a nőkkel.

2011. szept. 25. 15:16
 34/39 A kérdező kommentje:

De mit tennél?

kérdezem ugy hogy a lakásom is veszélybe kerül ha nem kapom vissza a pénzemet...

2011. szept. 25. 15:30
 35/39 anonim ***** válasza:
93%
Értelmes ember módjára próbálnám meg megoldani a dolgot. Ha nem megy, akkor elindítanék egy vagyonmegosztási pert. Csak úgy nem ruházhat egy hitelt a nyakadba.
2011. szept. 25. 15:31
 36/39 A kérdező kommentje:
talán irtam,hogy fél éve probálkozom,normálisan,ügyvéd sajna nem vállalja...vagyis akinél eddig voltam(gyerektartás miatt) az nem.
2011. szept. 25. 17:23
 37/39 anonim ***** válasza:
93%

Akkor miért nem mész el egy másik ügyvédhez?

Rengeteg van, de ha egy bírósági panasznapra elmész ott is adnak támpontot.

2011. szept. 25. 17:24
 38/39 A kérdező kommentje:

Hát ha az ügyvéd nem vállalta,akkor a panasznapon mit tudnának tenni?a gyerektartásos papiromat se tudták rendesen megirni.

Ez az ügyvéd ismerte jol már az egész helyzetet,és annyit mondott h évekig is elhuzodna...

2011. szept. 25. 18:36
 39/39 anonim ***** válasza:
Hogyan alakultak a dolgok, kérdező? Megváltoztattad a gyereked nevét?
2021. júl. 1. 17:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!