Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Akik elvált és gyermekkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik elvált és gyermekkel rendelkező férfival kötik össze életüket, miért kívánják megváltoztatni a múltat és úgy tenni, mintha mindig is ők lettek volna az egyedüli és elsők a pasi életében, a többieknek pedig csitt?

Figyelt kérdés

És aztán háborognak, hogy a pasi külön gyereke mennyit kap, meg satöbbi, mint amiket ilyen helyeken lehet olvasni.

Mintha nem egy eleve kész helyzetbe állapodtak volna bele....

2011. márc. 3. 16:46
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
63%
Nekem is elvált a párom, jövőre lesz az esküvőnk, már együtt élünk!Az exfeleség néha bebolondul és nem adja oda a kislányt az apjának láthatásra, pedig többet is fizet gyerektartásra mint amennyit a bíróság meghatározott!Ha odaadja a kislányt itt szeretetben van, az anyjától pedig fél!Az exfeleség pedig az élettársával él együtt, aki felvállalta gyerekestül, szóval ő neki is bekell szállnia a költségekbe!Mi megtettük!Nem kell mindig az exfeleségeket sajnálni, mert megvan nekik is a maga eszük, h h zsarolják a volt férjüket!a gyerekkel, aki ezt az egészet megsínyli!
2011. márc. 3. 17:17
 12/57 anonim ***** válasza:
75%
A már meglévő gyereknek azért ne legyen már rosszabb, mert az elvált szülője új életet kezd. Az új házasságban ketten gondoskodnak a közös gyermekről, míg a régiben az anya/apa egyedül. Ha esetleg ott is lesz új kapcsolat és közös gyermek, attól még az előző gyermeket ugyanúgy el kell látniuk....
2011. márc. 3. 17:20
 13/57 anonim ***** válasza:
86%
Én egyedülálló anya vagyok. Apuka nem fizet gyerektartást. Ha esetleg valaha új kapcsolatot kezdenék se várnám el a leendő partneremtől, hogy anyagilag hozzájáruljon az én gyerekem neveléséhez. Az mindig az én dolgom lesz és a gyerek biológiai apjáé.
2011. márc. 3. 17:22
 14/57 anonim ***** válasza:
49%

másodiknak teljesen igaza van!!!

Senki nem akarja elsöpörni a múltat de felháborító hogy exfeleség 3 helyről kapja a pénzt az exférj meg az új babával csináljon amit akar és éljen fele annyi pénzből.

A második feleség babája is ér annyit mint az elsőé ugye ezt nem vitatja senki?????

2011. márc. 3. 17:24
 15/57 anonim ***** válasza:
12%
Tudom, hogy nem ez a kérdés, de ha már szóba jött, ha én ilyen helyzetben lennék, tuti nem kérném a volt férjemet, hogy fizessen gyerektartást.
2011. márc. 3. 17:24
 16/57 A kérdező kommentje:
Utolsónak: de az nem a TE pénzed, ha nem használod fel a gyerekre, akkor berakhatod a nevére a bankba.
2011. márc. 3. 17:27
 17/57 anonim ***** válasza:
74%

a férfi köteles gondoskodni a saját gyerekéről 18 éves koráig(mármint ez lenne a normális hozzáállás) ezen nem változtat az hogy az anyukának már van egy új párja.én is azt mondom aki ezt nem tudja elfogadni, tudomásul venni az ne kezdjen olyan elvált pasival akinek gyereke van. az elvált pasi új barátnője meg a saját pénzével gazdálkodjon és ne azt nézze hogy a pasi mennyi gyerektartást fizet.

ja és nem vagyok elvált nő :) és párom sem elvált férfi.

2011. márc. 3. 17:30
 18/57 anonim ***** válasza:
52%
Mert nálunk a drágalátos volt ex, még a gyerektartáson kívül asszonytartást is akart követelni. De beintettek neki a bíróságon. És csak gyerektartásra jogosult.Úgyhogy menjen az ilyen ingyenélő perszóna oda ahova gondoltam.
2011. márc. 3. 17:32
 19/57 anonim ***** válasza:
70%

"Senki nem akarja elsöpörni a múltat de felháborító hogy exfeleség 3 helyről kapja a pénzt az exférj meg az új babával csináljon amit akar és éljen fele annyi pénzből.

A második feleség babája is ér annyit mint az elsőé ugye ezt nem vitatja senki?????"

Milyen 3 helyről? Ja, hogy a saját jövedeleme -a második feleségnek is van-, a gyerektartás -a másodiknál apuka ugye vele él, a fizetése 20%-a tartásdíj, 80% marad az új családnak- és a családipótlék -az új feleség is kapja a gyereke után.

Az első feleség babája is ér annyit mint a másodiké, ugye ezt nem vitatja senki?????-hogy téged idézzelek....

2011. márc. 3. 17:35
 20/57 anonim ***** válasza:
35%

17:35!

Akkor hogy értsd!!

Exházasságból született babának 2 apja van anyagilag,az aktuális babának meg csak 1 az sem teljes fizetéssel!

2011. márc. 3. 17:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!