Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Akik elvált és gyermekkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik elvált és gyermekkel rendelkező férfival kötik össze életüket, miért kívánják megváltoztatni a múltat és úgy tenni, mintha mindig is ők lettek volna az egyedüli és elsők a pasi életében, a többieknek pedig csitt?

Figyelt kérdés

És aztán háborognak, hogy a pasi külön gyereke mennyit kap, meg satöbbi, mint amiket ilyen helyeken lehet olvasni.

Mintha nem egy eleve kész helyzetbe állapodtak volna bele....

2011. márc. 3. 16:46
1 2 3 4 5 6
 41/57 A kérdező kommentje:

Amúgy valóban a belinkelt kérdés ihlette ezt a kérdést.

Az új feleség azon panaszkodik, hogy a férje fizetésének a 20%-át: 35-40ezer forintot az első gyereknek adják, és akkor ők hogy fognak majd hárman az új családban a fennmaradt 140-160ezer (plusz a nő keresete)-ből megélni. A hölgy állítása szerint 35-40 ezer forintot nem költenek az új, közös gyerekre... Hááááát....

2011. márc. 4. 14:06
 42/57 anonim ***** válasza:
37%

Ha utánaolvasnál jobban a belinkelt kérdésednek látnád, hogy a nő nem dolgozik és van 100forint feletti hitelük is.

Így azért nem lehet nagyon ugrálgatni.

És egy gyerek valóban nem kerül 80 ezerbe egy hónapban!!

Igen 80, mert apuka csak a szülőpár egyik fele, így nem ő felel TELJES EGÉSZÉBEN a gyerekért.

A mi gyerekünkre jó, ha havi 15ezer jut, de persze a volt feleség havi 20 felett kap mindig.

Na hol itt az igazság?

2011. márc. 4. 20:30
 43/57 anonim ***** válasza:
57%

Miért várja el a sok pénzéhes "anya", hogy a volt férj tartsa el teljes egészében a gyereküket???

Legtöbbjüknek már van új párkapcsolata és esetleg munkája, így igazán gusztustalan dolog apukát kiszipolyozni teljesen, így nekik a maguk keresetéből semmit sem kell költeni a gyerekre, hisz ott van arra az ostoba kihasználható volt férj, mi?

Undorító, köpedelem minden ilyen ember!

Szégyene a női nemnek!!!

2011. márc. 4. 20:33
 44/57 anonim ***** válasza:
66%
én még annyit reagálnék erre a kérdésre,hogy lehet ,hogy papiron csak második feleség vagyok de most igenis az első meg az egyedüli vagyok és most az ex csakis a második vagy a sokadik a fontossági sorrendben.ez van.lehet lepontozni
2011. márc. 4. 21:41
 45/57 anonim ***** válasza:
60%
Feleségként lehet hogy az első helyen állsz a magad szemében, de a törvényt ez marhára nem érdekli, neki te a többedik helyen állsz, a gyerek az első. Az előző kapcsolatból született gyerek már megvan, amikor a másodikban tervezni kezdik a közös gyereket...
2011. márc. 4. 21:45
 46/57 anonim ***** válasza:
41%

tegnap 7:01-nek

Én lennék a legboldogabb,ha végre el tudnánk érni,hogy a férjem gyermeke hozzánk költözhessen!

De nem egyszerű sajnos,mert amíg nem tudjuk bizonyítani,hogy a gyerek nincs jó helyen az anyjánál,addig a bíróság nem is foglalkozik velünk,mondván:anyuka nem veri a gyereket,nem iszik,nem drogozik,nem prosti,stb.,ilyenképpen az sem érdekel senkit,hogy a csemete hozzánk AKAR költözni!

Mindenesetre kíváncsi lennék,hogy ha célt érnénk,akkor miből fizetne anyuka gyerektartást,lévén hogy a jelenlegi bevétele a gyerektartásból,a családi pótlékból,meg kb 30ezer forintos nyugdíjból tevődik össze.(Bár utóbbiban nem vagyok biztos,lehet hogy azt már nem is kapja...)

Szerintem semmi röhögve fizetésről nem lenne szó....

2011. márc. 5. 11:48
 47/57 A kérdező kommentje:
2011. márc. 5. 22:13
 48/57 anonim ***** válasza:
83%

Amikor gyermeket vállalunk remélhetőleg nem csupán szívvel tesszük azt, hanem ésszel is. Ha valaki olyan férfival vállal gyermeket, akinek már van gyermeke, az tudja, oda fizet is tartásdíjat. Azt is tuja mennyit. Az összeadást, osztást, szorzást pedig már az általánosban tanítják. Ki lehet számolni, hogy mennyi fog jutni a vállalni kívánt gyermekre. Ezt hívják felelősségteljes gondolkodásnak. Én egyedül nevelem a 16 hónapos kislányomat, és őszintén megmondom, nem érdekel a volt férjem következő gyermekének a sorsa. Az a gyermek ugyanis már nem az én gondom, hanem az övé. Az ő és a párja felelőssége. Ha vállal újabb gyermeket, neki kell eltartania, nem nekem. DE biztosan nem hagynám, hogy az én gyermekem ezért hiányt szenvedjen bármiben. Azt gondolom, elvált szülő gyermekének lenni nagyon rossz dolog. Akivel együtt neveli a gyermekét a párja, nem is tudja, milyen szerencsés. Ha nekem ez mindösszesen egy havi gyerektartásba kerülne, boldog lennék. De az én gyermekem sosem fog teljes családban élni. (nem vagyok híve a nevelőszükős történetnek, mert hiszem, mindenkinek egy apja és egy anyja van).

A múltat nem lehet eltörölni köpködéssel sem. Attól, hogy valaki együtt él egy gyermek apjával, annak a gyermeknek még nem lesz az anyja, ha nem ő szülte.

Azt hiszem igaza volt annak, aki azt írta: "én úgy látom, hogy a társadalmi változások még nem értek meg az emberek fejében és szívében..."

Az emberek túl könnyen lépnek tovább, de tudjátok nem mindenki hagyja, hogy átlépjenek rajta, és meglehet, az ilyeneket néha előző feleségnek hívják...

2011. márc. 8. 00:08
 49/57 anonim ***** válasza:
93%

00:08 Ott a pont.

Nem beszélve arról a barátnőmről, aki 2 gyermek után tartásdíjat fizető normális pasival élt együtt 12 évet. Mikor látta, hogy milyen normálisan bánik a pasi a gyermekekkel, matematikai és egyéb tudásával 6 év együttlét után már bátran vállalt gyermeket, nem sajnálta a gyerektartást az előző kapcsolatból származó gyermekek után.Sőt bizony úgy is volt, hogy Ő fizette az aktuális havi díjat a párja pénzzavara miatt. A karácsonyok ,nyaralások minden évben az Ő prémiumából lettek bearanyozva....de mi lett? Őt is lepasszolták. Az Ő gyermeke után is fizetni kell.Mikor Ő mindent megtett a régebbi családért Ő van most a legrosszabb helyzetben, mert gyermek miatti pályamodósítás okán a régi (előző gyermekeknek is bizotnságot adó) magasabb keresete a középkategória alá zuhant,az új kapcsolatban az Ő gyermeke a felesleges, a neki fizetendő gyt a minimálisra csökkentenedő stb,stb. Közben ott maradt hitelestül mindenestül, mert ugyan közösen vállalták a hitelt de papíron mivel "csak" élettársak voltak az Ő nevén futott a szükséges összeg felvétele.Ja és persze a 3.nő új cuccokban parádézik, minden láthatási alkalommal elkiséri a pasit a gyerekért és vissza, hiszen addig is bemutathatja a legújabb divatot a műkörmöket és még isten tudja mit.Persze abból a kocsiból száll ki parádézni amit a Barátnőmmel közös pénzből vett az a nagyserű foszer aki így most már 3 gyermeket tett rossz családi viszonyok közé.Poén....: a 3 nő úgy hálózta be a pasit, hogy az tanácsért fordult hozzá, hogy megújjítsa,kicsit felfrissitse a gyermek mellett befásult kapcsolatot. Ennek másfél éve és a kislányát a 3.-at azóta is pszichologushoz kell hordani.

2011. márc. 25. 13:55
 50/57 anonim ***** válasza:
18%

Kérdező!

Ezek szerint annak kellene leginkább meghunyászkodni,aki "egy kész helyzetbe állapodik bele"?A többiek pedig tapossák el nyugodtan?Szó nélkül kell tűrni?

Attól,hogy valaki második,vagy akárhányadik feleség,még nem egy céltábla a volt asszonynak pl. ....

2011. márc. 25. 20:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!