Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válok, a családom teljesen elfordult tőlem emiatt, sőt még a munkahelyemen is bekavartak. Mindenáron ki akarnak rúgatni, hogy ne tudjam eltartani rendesen a gyerekem. Ha nincs munkahelyem attól még nekem ítélhetik a gyereket?
Szia!
Ahogy írtam, már dolgozom, fizum normális, amiből el tudom tartani a fiamat, az albérletet rendesen tudom fizetni, stb......., én úgy érzem hogy nekem ítélné a bíróság, de volt már olyan apuka, akinek a pszihológiai teszt segített és megnyerte a gyermeket!! Ettől félek igazán!!sajnálom hogy nem akarja belátni, hogy csak én tudom a gyermeket az óvodába vinni és hozni haza, itthonfőtt kaja várja és én tudok vele játszani is, de ő nem. Az én munkabeosztásom 8-12és 13-17-ig. az ővé padig 03:20-tól 11- ig és 14:30-tól 21-ig!!Szerinted ezt figyelembe veszi a bíróság??? Ja és még valami, amikor nála van a gyerek mindig mozgósít valakit a családomból, mert pl pénteken nem tudja vinni az oviba, és persze nem is tud menni érte! 3 munkanap után kap egy szabadnapot, és így tovább.... 3 nap munka 1 szabad, 3 nap munka egy szabad.....ő a 4 napból 1-et van a fiammal, a többin meg más vigyáz rá!!Ilyenkor a szívem hasad meg, hisz itt vagyok én, aki meg mindig a fiam mellett tudnék lenni.... Szerinted ez normális??? Szia
Mit mond a biro, miert a ferjed rokonaival kell lenni a gyereknek egesz nap, amikor ö dolgozik?
Szerintem nem normalis! Ez az, amit en sem ertek. A birosag nem helyez el titkos kamerakat, hol milyen törödest kap a gyerek, nem nezik, ki olvasott gyereknevelesi könyveket...stb. Az en birosagomon az lenne a döntes, amennyiben mindket szülö ugyanugy megfelelöen alkalmas a gyerek nevelesere, hogy azon az egy napon, amikor szabadnapos, akkor lenne nala. :)
Addig is, amikor ugyis a Te rokonaidat mozgositja, nem mehetsz velük erte, vagy naluk vele lenni?
A pszichologiai teszt, feltetelezem, hogy arra vonatkozik, hogy ki akarja önös erdekböl, csakazert is (tulzott birtoklas) miatt, ki nezi a gyerek erdeket. (?)
Szia!!!
Most 20-án lesz a gyerekelhelyezés!!! 5 hónap után elérkeztem erre a pontra!!
Izgulok és egyben várom is nagyon, mert már ezt az állapotot nem bírom!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!