Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válok, a családom teljesen elfordult tőlem emiatt, sőt még a munkahelyemen is bekavartak. Mindenáron ki akarnak rúgatni, hogy ne tudjam eltartani rendesen a gyerekem. Ha nincs munkahelyem attól még nekem ítélhetik a gyereket?
Így van, valóban félreérthető volt az a szülő-mellé állítós dolog, amit írtam, elnézést. Igazából a kérdező utolsó mondatára értettem azt, hogy roppant módon nem értek vele egyet, csak amikor elküldtem, már nem néztem meg, hogy közbeékelődött egy hozzászólás. Tehát, erre a mondatra vonatkozott az: "legyen bármi, egy szülőnek kötelessége a gyereke mellett lenni."
Hogy miért gondolom azt, amit? Túlságosan bizonygatja a kérdező a saját igazát, szerintem meg sem próbálja magában keresni a hibát. Illetve, az is nagyban közrejátszik, hogy egy szülő ok nélkül nem fordul el a gyerekétől jó esetben, pénzért pedig főleg nem...
15/L
Egy válás nyilván két ember "hibája", kár az egyikre vagy a másikra kenni. Hibázott a férfi, mert bántotta a feleségét, és hibázott a nő is, mert nem a válás után pasizott be. Általában nem lehet abszolút módon jónak vagy rossznak kikiáltani egyik vagy másik felet, és így két hasonlóan bűnös közül a szülőknek valóban a saját gyermekük mellé kellene állni, mégha hibázott is.
A kérdező szerintem nem hülye, csak gyenge, mert nem tudott előbb a sarkára állni a házasságában, csak amikor már mellette volt egy másik férfi is. Sok nő elköveti ezt a hibát, hogy nem tud elég önállóan és magabiztosan kiállni az érdekei mellett EGYEDÜL, csak amikor már van érzelmi támasza. De ennek a véteknek nem kellene kevésbé megbocsáthatónak lennie a szülők szemében, mint a férj erőszakossága.
Foglaljuk össze:
1/ Kirúgnak a munkahelyedről.
2/ Összeveszel a férjeddel.
3/ A szüleid is a párodnak adnak igazat.
Szerintem nem írtad le a valóságot!
Megcsaltad a párodat, valószínűleg már többször is !!
A szüleid azt gondolják, hogy megérdemled a párodtól azt a néhány legyintést,
amit ők elmulasztottak megtenni, amíg még velük éltél...
No, én is válni akartam, mert a férjem nem figyelt rám (a válás hirére összekapta magát...), hiába próbáltam vele beszélni. Anyám eljött, leüvöltötte a fejem, közölte, mindent elkövet, hogy a gyerekeket az apánál helyezzék el, mellette tanuskodik a biróságon is. Mindezt azért, mert ő elvált, a testvérem is és nem hagyja, hogy ezek az unokái is elvált szülők gyerekeként nőjenek fel... No komment.
Nem iszom, nem pasizok, nagyon jól keresek. Szóval aki szerint ez normális, azzal a válaszolóval már tényleg gond van.
Ja, és a munkahelyemen is próbáltak bekavarni, hála istennek ott szeretnek és a főnök nem foglalkozott vele...
Én azóta nem beszélek velük, nem reagálok semmi megkeresésükre. Egyék meg, amit főztek! Ja, azóta szánják-bánják a dolgot... Ahaaa, én meg madár vagyok.
Felőlem már beszélhetnek, amit akarnak, engem többé nem látnak! No meg az unokákat se, ha rajtam múlik!
Aki egy rossz házasságba kényszeritené a gyerekét, az nem SZÜLŐ!!!
Ne foglakozz a családoddal, mert ők nem szeretnek téged. Ez van, túl lehet élni, nekem azóta sokkal nyugodtabb az életem!
A munkahelyeden mondd el a főnöknek, hogy bocs, de a szüleid próbálnak ellened tenni. Ne kommentáld, csak közöld a tényt. A főnök nem hülye, meglesz a véleménye.
És ha vert a férjed, akkor meg vissza se nézz!!!
Ja, még annyit, hogy a 15/L-nek dunsztja sincs az életről. Igenis el tud fordulni a szülő ok nélkül a gyerekétől, velem is ezt tették...
Kicsi lány, neked még sokat kell tanulni nagy pofonok árán, hogy ezekre rágyere! De addig ne felnőttek közt ontsd az észt...
B+, az után már korrigáltam, hogy a kérdező utolsó kommentjére értettem azt az utolsó mondatot, nem vettem észre, hogy előttem jött még egy válasz...
És tudod, lehet hogy értelmesebb vagyok egynéhány felnőttnél, azért "osztom az észt a felnőttek között".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!