Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válok, a családom teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válok, a családom teljesen elfordult tőlem emiatt, sőt még a munkahelyemen is bekavartak. Mindenáron ki akarnak rúgatni, hogy ne tudjam eltartani rendesen a gyerekem. Ha nincs munkahelyem attól még nekem ítélhetik a gyereket?

Figyelt kérdés
2011. jan. 16. 18:00
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%
Ha a férjed erőszakos és fizikailag is agresszív, akkor egyáltalán nem biztos, hogy neki ítélnék a gyereket, akármennyit is keres. Azért próbáld a munkahelyeden elsimítani a dolgokat.
2011. jan. 16. 18:23
 12/44 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem is elég durva oka van annak, ha a szülők nem a lányuk pártját fogják, hanem a vejét.
2011. jan. 16. 18:23
 13/44 anonim ***** válasza:
50%

Én is úgy gondolom, hogy elég durva oka lehet annak, ha egy szülő nem a saját gyereke pártját fogja. Például: ha van új párod, szimpatikusnak ítélik őt? Esetleg még egy másik variáció, hogy nem tudják a pofozást.

Viszont, én az első felé hajlok. Minden rendben van veled?

2011. jan. 16. 18:38
 14/44 A kérdező kommentje:
Nem embert öltem, csak kiléptem a házasságomból mert nem bírtam az örökös cseszegetést. Most igazán boldog vagyok mert egy hihettlen társat kaptam, aki mindenben mellettem van. És hidd el nagyon fáj hogy csak ez miatt fordultak el tőlem. legyen bármi, egy szülőnek kötelessége a gyereke mellett lenni.
2011. jan. 16. 18:41
 15/44 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem nem kötelessége. Én sem fognám a gyerekem pártját, ha olyat tenne a vejemmel, ami az én értékrendembe nem fér bele. Teszem azt, ha lehúzná pénzzel, verné, megcsalná. Ilyen helyzetben hogyan foghatnám a gyerekem pártját?
2011. jan. 16. 18:43
 16/44 anonim ***** válasza:
12%

Ne haragudj, de az utolsó mondatoddal roppant módon nem értek egyet.

15/L

2011. jan. 16. 18:45
 17/44 A kérdező kommentje:
A jelenlegi párom nem szimpi, de a pofozásokat tudják. Büszkék a vejükre!!! szomorú hogy van ilyen!! Nekik azt kéne figyelembe venni hogy boldog vagyok és nem sírok minden nap ahogy eddig!! És ennek a felét még az 5 éves fiam is végignézte.
2011. jan. 16. 18:45
 18/44 anonim ***** válasza:
20%
Hát nem tudom, nekem egyre jobban az jön le, hogy veled nincs rendben valami... 15/L
2011. jan. 16. 18:48
 19/44 anonim ***** válasza:
27%

15/L

mi miatt jön az le neked, hogy a kérdezővel nincs rendben valami?

2011. jan. 16. 18:58
 20/44 anonim ***** válasza:
64%

te kicsi lány írtad, hogy az előtted válaszolóval nem értesz egyet, mert még gyerekszemmel látod. Egy őszinte felnőtt már elengedte a gyerekét azzal akit a gyereke szeret, és azt tiszteletben kell tartani oly módon, hogy ha a saját gyereke a hibás, akkor a veje mellé áll és nem a lánya mellé pl.

Viszont én is ugy gondolom hogy a kérdezővel van baj igazán.

2011. jan. 16. 19:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!