Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan mondhatnám el a feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondhatnám el a feleségemnek, hogy most már tényleg beadom a válópert?

Figyelt kérdés
Régóta tervezem, sokat beszélgettünk róla, kicsit meg is romlott a viszonyunk azóta, hogy látja, nem gondolom meg magam. Most viszont már lépni akarok, kerestem egy ügyvédet, és el akarom indítani a hivatalos eljárást. A baj csak az, hogy a feleségem nagyon érzékeny, eddig is sok volt a sírás, meg a hiszti, amikor komolyan beszéltem neki erről, és félek, hogy összeroppan, ha egyszerűen előadom, hogy nem húzom tovább az időt.
2011. jan. 4. 17:13
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
65%

Szia!

Nem az Én férjem vagy véletlen? :O

10 éve vagyunk együtt, 3 éve házasok. Van egy 2 éves gyermekünk. Mi is elhidegültünk egymástól, neki is van egy fiatal kiscsaj, akivel jól elvan, a lány még majdnem gyerek :S

Ő is menni akar, azt mondja nem érez már semmit. Én szeretem, nem akarom, hogy menjen.

Sokat beszélgettünk és megtaláltuk az okokat, hogy miért távolodtunk el egymástól. Próbálnánk megoldani, de nagyon nehéz. A kicsi üvölt, ha az apja elmegy, összetörne, ha nem láthatná, csak heti egyszer. Az a baj, hogy elfelejtettünk beszélgetni, ő is rengeteget melózik, soha nem volt itthon, kommunikáció nélkül nincs semmi. A baj csak az, hogy a másik hölggyel is hasonló lesz a szitu néhány év és egy gyerek múlva. Véleményem szerint egyszer szerettük egymást, emlékezni kell, hogy miért és örülni a kihívásnak, hogy újra felfedezhetjük a másikban az embert, a nőt, a férfit. Menekülni újra és újra nem megoldás. Sok összetört szívet és életet hagysz hátra. Nem lesz boldogabb a következő 60 éved, mert a boldogság belülről jön és nem a körülmények adják. Ha magadban nem találod meg, máshol sem fogod.

2011. jan. 5. 19:23
 42/43 A kérdező kommentje:
Köszi, ez tetszett. Nem a te férjed vagyok :)
2011. jan. 6. 12:17
 43/43 anonim ***** válasza:
:) Nem, de azóta ő is elment, úgyhogy a szitu teljesen ugyan az. Jó volna tudni mi jár a fejetekben, de komolyan...
2011. jan. 8. 12:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!