Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondhatnám el a feleségemnek, hogy most már tényleg beadom a válópert?
Szia!
Nem az Én férjem vagy véletlen? :O
10 éve vagyunk együtt, 3 éve házasok. Van egy 2 éves gyermekünk. Mi is elhidegültünk egymástól, neki is van egy fiatal kiscsaj, akivel jól elvan, a lány még majdnem gyerek :S
Ő is menni akar, azt mondja nem érez már semmit. Én szeretem, nem akarom, hogy menjen.
Sokat beszélgettünk és megtaláltuk az okokat, hogy miért távolodtunk el egymástól. Próbálnánk megoldani, de nagyon nehéz. A kicsi üvölt, ha az apja elmegy, összetörne, ha nem láthatná, csak heti egyszer. Az a baj, hogy elfelejtettünk beszélgetni, ő is rengeteget melózik, soha nem volt itthon, kommunikáció nélkül nincs semmi. A baj csak az, hogy a másik hölggyel is hasonló lesz a szitu néhány év és egy gyerek múlva. Véleményem szerint egyszer szerettük egymást, emlékezni kell, hogy miért és örülni a kihívásnak, hogy újra felfedezhetjük a másikban az embert, a nőt, a férfit. Menekülni újra és újra nem megoldás. Sok összetört szívet és életet hagysz hátra. Nem lesz boldogabb a következő 60 éved, mert a boldogság belülről jön és nem a körülmények adják. Ha magadban nem találod meg, máshol sem fogod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!