Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan mondhatnám el a feleség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondhatnám el a feleségemnek, hogy most már tényleg beadom a válópert?

Figyelt kérdés
Régóta tervezem, sokat beszélgettünk róla, kicsit meg is romlott a viszonyunk azóta, hogy látja, nem gondolom meg magam. Most viszont már lépni akarok, kerestem egy ügyvédet, és el akarom indítani a hivatalos eljárást. A baj csak az, hogy a feleségem nagyon érzékeny, eddig is sok volt a sírás, meg a hiszti, amikor komolyan beszéltem neki erről, és félek, hogy összeroppan, ha egyszerűen előadom, hogy nem húzom tovább az időt.
2011. jan. 4. 17:13
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
66%

Miből gondolod,hogy ez jobb lesz?Szerintem Te simán megunod aztán eldobod a nőket.Szemrebbenés nélkül.Azt sem értem mit foglalkozol akkor még az ex lelkével?Akkor foglalkoztál volna mikor állítólag már nem ment a kapcsolat.Ugyanis ehhez két ember kell.A helyedben meg gondolnám a válást,mert őt már ismered és még ennek ellenére is szeret,de a másikkal nem élsz együtt.Na majd akkor tudod meg....

Tapasztalat.(egy 34 éves nő)

2011. jan. 4. 17:39
 12/43 A kérdező kommentje:
Ezt már nagyon sokszor hallottam. És neked is azt tudom mondani, hogy az, hogy mással sem lesz jobb, nem ok arra, hogy benne maradjak egy kiürült kapcsolatban.
2011. jan. 4. 17:41
 13/43 anonim ***** válasza:
18%
El is költözhetsz tőle, akkor is, ha papíron házasok vagytok.
2011. jan. 4. 17:45
 14/43 anonim ***** válasza:
69%

"A házasság nem egy életre szól."

Hát ez egy nagyon hülye nézőpont, sajnállak...

2011. jan. 4. 17:46
 15/43 anonim ***** válasza:
63%

de Most miért bántjátok a kérdezőt?Ha nem működik neki a házasság ,meg nincs semmi dolog a feleségével,h nő nem akar.Ha pl.lenne férjem,és nem törődik velem,nem kapok szexuális vágyat és nem működik a házasság,én sem húznám a sok időt mellette,aminek nincs értelme.

22L

2011. jan. 4. 17:47
 16/43 A kérdező kommentje:
Pontosan ez igényli az egyeztetést. A lakásunk fenntartása aránytalan költségeket ró rám, és ő nem tudna megélni a saját jövedelméből. Egyébként elköltöztem már.
2011. jan. 4. 17:48
 17/43 anonim ***** válasza:
59%
És el sem gondolkodtál min ürült ki a kapcsolat?Nehogy a két szék közül a pad alá ess.Akkor majd jó lenne az ex.Remélem gyerek nincs.Úgy jársz mint P.Attila aki vissza sírja az exét,mert állítolag neki is kiürült a kapcsolata.szerintem nem minden egy új ringó cici.
2011. jan. 4. 17:53
 18/43 anonim ***** válasza:
87%

Rossz házasságban nem érdemes maradni.. akár van B verzió, akár nincs. Komolyan mondom, kinek jó? Se a feleségnek, se a férjnek.. És még a gyerekeknek sem, ha van.. Tényleg azt akarjátok, hogy még együtt lehúzzanak boldogtalanul 10 évet, és majd 20 év után kezdjenek el válni, amikor még nehezebb? Egyébként sem egyszerű 10 évet, hát még 20 évet eldobni, de ami nem megy, és megpróbálták helyretenni, nem szabad erőltetni, mert akkor mindenki csak a rövidebbet húzza.

Ez az én véleményem.

34 N

2011. jan. 4. 18:27
 19/43 A kérdező kommentje:
Természetesen sokat gondolkodtam, együtt is gondolkodtunk sokat, de ez nem vezetett eredményre. Tudom, hogy én hol hibáztam, és tudom, hogy miben hibáztatom a feleségem. Azt is hiszem, hogy már nem fog alapvetően megváltozni egyikünk személyisége sem. Hogy ennyi ideig mégis miért maradtunk együtt, az egy másik kérdés, és több köze van a kényelmességhez, mint a szerelemhez. Nekem ez már a múlt, kényelemre sem vágyom úgy, mint régen, és lassan elég öreg leszek ahhoz, hogy ne ugrálhassak szabadon. Rossz hasonlat, de egy kicsit mégis "most vagy soha" érzésem van, és a soha nagyon-nagyon borús kilátás számomra.
2011. jan. 4. 18:37
 20/43 anonim ***** válasza:
72%
Kérdező, én megértelek teljes mértékben. Én is sokáig hitegettem magam, hogy még rendbe lehet esetleg tenni az életünket, pedig semmi esély nem volt rá. Eltávolodtunk, kiürült az egész, elmúlt a szenvedély...Szerintem se éld le az életedet egy kényszerű házasságban. Minden pocskondiázó válaszadónak kívánom, hogy sose jusson el oda, hogy el kelljen gondolkodnia azon, hogy mi lett a kapcsolatukkal.
2011. jan. 4. 19:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!