Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A munka miatt fáradt férj nem segít otthon évek óta, ez ok válásra?
A férjem 3 műszakol mert itt keres annyit, hogy megéljünk rendesen. 2 gyerekünk van , 2 éves és 5. A kicsi 1,5 hónqpos kora óta munkába álltam, nappalos munkakör, hogy tudjam intézni a gyerekket , mert a férjem munkarendjéhez kell alkalmazkodnunk.. néha home office is... azt érzem egyedülálló anya vagyok , a férjem csak aludni jár haza mindíg olyna fáradt... nem jár el sehova szimplán hazaér és elalszik a kanapén vagy ha éjszaka után befekszik egész estig képes aludni..
Én nagyon kimerült vagyok nagyon nehéz agyerekeimmel az egyik lehet autista is.. diagnózisunk még nincs.. a kicsire akárhányszor rászólok a szemembe nevet , .. minden percben ugrálni kell hozzá mert rosszat csinál... a nagy qz ellenkezője sosem csinált ilyeneket , tökre követketetes tudtam lenni.. de most minden nevelési formát kipróbáltam már nála nem válik be semmi.. nem aludja még á az éjszakát sem , minden napom egy rohanás, hogy regg3l odaérjek az ovibe, bölcsibe.. hogy ne hogy elkéssek ha végzek.. 16:30-ig vannak nyitva.. azt érzem megfulladok és beszéltem már a férjemmel erről. Annyit mond, hogy szerinred én élvezem? De nem tudok hova menni máshova dolgozni.. ha eljön nappalosba meg fele annyit keres majd nem jövünk ki anyagilag max napról napra élnénk. Mindennek tetejébe a két gyerek öli egymást konkrétan mióta nem folyamatosan a földön rakosgatom velük együtt a legót vagy bábukat vagy autókat...
Azt érzem keresnem kell valaki férfit magam mellé aki biztosítani tud nekem egy nyugodt életet ami könyebb... azt érzem nem élhetem így az életem le változás kell.. de mi.. nincs lehetőség nem születtünk gazdagnak.. csak a havi kajája a gyerekeknek 80.000... és a többi kiadás.. nem extra életet élünk pedig.. csak egy alsó középosztály tehát muszáj dolgoznunk.
Annyira fáj , hogy a ferfi akit szerettem ennyire nem tud jelen lenni az életünkben pedig szeretne ő szerintem. Az , hogy egy eletet leeljek így hogy mindnenap ugyanaz a káosz rohanás.. már látom, hogy belehalok egy nap ebbe. Igen borúsan látom a mai nap mégjobban a helyzetet. Lehet túlzok de mindenképp kikell írnom magamból. És mivel nem tudom senkivel megosztani-beszélni az erzéseimeől muszáj valakinek meghallgatnom a véleményét erről.
Én sem értem, hogy ha ki van fizetve minden - rezsi, pelenka, benzin, gyerekekre ellátás -, akkor mégis mire lehet elb*szni még havi 400 ezret?
Nem állítom, hogy nem lehet. Akár élelmiszerre is. De azért na..
80as vagyok, ezt a gyógyszert le is hagytam, havi 60 ezer, az mi, arannyal gyógyultok?
Az idősebb gyerekem most lesz 4 éves, sztem összesen hagytam ott ennyit a patikában rajuk eddig az evek alatt.
Egy Flamborin 2500 ft, egy Nasivin orrspray 3000 ft, egy köptető 2500 ft. Es ezek tök sokáig tartanak, mi a francot tudsz te venni 60 ezerért a patikában mindrn hónapban?
Szerintem rzeket az összegeket már csak kitalálod, felkerekíted, mert igazából hülyeségekre cseszitek el a penzt, csak ciki lenne beismerni.
74.
Ez a magánvállalkozás jó lehet.
Van specializációja valamelyik márkára?
Írod megyeszékhelyen éltek.
Mi is és itt nagy probléma az olcsó, régi kis autókhoz szerelőt találni.
Mindegyik csak a számítógépre szeret csatlakoztatni luxusautókat és hibakódokat kiolvasni.
A csóróbb emberek olcsó autóit senki nem akarja vállalni, mert nem lehet lehúzni az alkatrészárakkal, mint a drága autósokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!