Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A munka miatt fáradt férj nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A munka miatt fáradt férj nem segít otthon évek óta, ez ok válásra?

Figyelt kérdés

A férjem 3 műszakol mert itt keres annyit, hogy megéljünk rendesen. 2 gyerekünk van , 2 éves és 5. A kicsi 1,5 hónqpos kora óta munkába álltam, nappalos munkakör, hogy tudjam intézni a gyerekket , mert a férjem munkarendjéhez kell alkalmazkodnunk.. néha home office is... azt érzem egyedülálló anya vagyok , a férjem csak aludni jár haza mindíg olyna fáradt... nem jár el sehova szimplán hazaér és elalszik a kanapén vagy ha éjszaka után befekszik egész estig képes aludni..

Én nagyon kimerült vagyok nagyon nehéz agyerekeimmel az egyik lehet autista is.. diagnózisunk még nincs.. a kicsire akárhányszor rászólok a szemembe nevet , .. minden percben ugrálni kell hozzá mert rosszat csinál... a nagy qz ellenkezője sosem csinált ilyeneket , tökre követketetes tudtam lenni.. de most minden nevelési formát kipróbáltam már nála nem válik be semmi.. nem aludja még á az éjszakát sem , minden napom egy rohanás, hogy regg3l odaérjek az ovibe, bölcsibe.. hogy ne hogy elkéssek ha végzek.. 16:30-ig vannak nyitva.. azt érzem megfulladok és beszéltem már a férjemmel erről. Annyit mond, hogy szerinred én élvezem? De nem tudok hova menni máshova dolgozni.. ha eljön nappalosba meg fele annyit keres majd nem jövünk ki anyagilag max napról napra élnénk. Mindennek tetejébe a két gyerek öli egymást konkrétan mióta nem folyamatosan a földön rakosgatom velük együtt a legót vagy bábukat vagy autókat...

Azt érzem keresnem kell valaki férfit magam mellé aki biztosítani tud nekem egy nyugodt életet ami könyebb... azt érzem nem élhetem így az életem le változás kell.. de mi.. nincs lehetőség nem születtünk gazdagnak.. csak a havi kajája a gyerekeknek 80.000... és a többi kiadás.. nem extra életet élünk pedig.. csak egy alsó középosztály tehát muszáj dolgoznunk.

Annyira fáj , hogy a ferfi akit szerettem ennyire nem tud jelen lenni az életünkben pedig szeretne ő szerintem. Az , hogy egy eletet leeljek így hogy mindnenap ugyanaz a káosz rohanás.. már látom, hogy belehalok egy nap ebbe. Igen borúsan látom a mai nap mégjobban a helyzetet. Lehet túlzok de mindenképp kikell írnom magamból. És mivel nem tudom senkivel megosztani-beszélni az erzéseimeől muszáj valakinek meghallgatnom a véleményét erről.

ma 11:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/84 A kérdező kommentje:
Nem mi jól élünk anyagilag most... ha a férjem nappalos lenne nem lennénk meg csak éppen ezt írtam akkor élnenk napról napra, ezért nem vált. Az hogy én 28 ezerért itthon legyek meg igen annyiból nem élnénk meg.
ma 13:47
 52/84 anonim ***** válasza:
61%
Hát ha olyan jó éltek, akkor bébiszittert meg takarítónőt vesztek fel és máris meg van oldva a probléma.
ma 13:50
 53/84 A kérdező kommentje:
Jajj azért annyira nem, hogy rendszeresen tudjuk azt is finanazírozni.
ma 13:51
 54/84 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam jól elés alatt, nem kell azon gondolkodni a boltban, hogy csak az akciós vehessem meg, és a foglalkozasaikat is tudjuk finanszírozni.
ma 13:54
 55/84 anonim ***** válasza:
61%
700-800-ból is jól élnétek 2 gyerekkel, ha nincs jelentős hitel. Tudom, mert mi is kb 1 milliót keresünk, és 250-et lazán félreteszek úgy, hogy mi se nézegetjük a boltban, hogy melyik joghurt olcsóbb 3 ft-tal.
ma 14:03
 56/84 anonim ***** válasza:

De mit csinál most a férjed, hogy nem tud váltani?

Mi a szakmája?

ma 14:06
 57/84 A kérdező kommentje:
A férjem autószerelő, de gyárban dolgozik sori munkát egy kerekpáros cégnél. Én penzügyi területen. Nem tudom ti hogy csináljátok nekünk 1 millióból 80 a hitel, 80 benzin legalább , 180 a rezsi , 70-80 a gyerekek étkeztetése , a fejlesztés maganban havi 100, gyógyszerek havi szinten kb 60, gyerekektől függ. Marad 400. Ami simán elmegy a boltokban nálunk. Az egyéb eseti kiadásokra pl biztosítás kocsira, műszaki, autopalya matrica, nagyszülőkhöz látogatás(200km) , ünnepek nincsennek is benne. Van amikor a gyógyszer is több. Kb átlagárakat írtam.
ma 14:16
 58/84 anonim ***** válasza:
60%
Hát... Mire költesz havi 400-at a boltokban úgy, hogy a gyerekek kajája már abban nincs benne? Ok, legyen 200 még a tiétek, de azért az elég bőven van számolva két emberre. Minden hónapban nem kell ruha, tisztítószer meg ilyesmi további 200ért.
ma 14:19
 59/84 A kérdező kommentje:
Hogy ne lenne benne a gyerek kajája... attól, hogy az intezmenybe kötelező fizetni az étkezést, még hazajön és éhes mert ott a felét nem eszi meg.
ma 14:20
 60/84 anonim ***** válasza:
44%
Akkor azt árul el, mitől 70-80 két gyerek intézményi etkezese??????
ma 14:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!