Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A munka miatt fáradt férj nem segít otthon évek óta, ez ok válásra?
A férjem 3 műszakol mert itt keres annyit, hogy megéljünk rendesen. 2 gyerekünk van , 2 éves és 5. A kicsi 1,5 hónqpos kora óta munkába álltam, nappalos munkakör, hogy tudjam intézni a gyerekket , mert a férjem munkarendjéhez kell alkalmazkodnunk.. néha home office is... azt érzem egyedülálló anya vagyok , a férjem csak aludni jár haza mindíg olyna fáradt... nem jár el sehova szimplán hazaér és elalszik a kanapén vagy ha éjszaka után befekszik egész estig képes aludni..
Én nagyon kimerült vagyok nagyon nehéz agyerekeimmel az egyik lehet autista is.. diagnózisunk még nincs.. a kicsire akárhányszor rászólok a szemembe nevet , .. minden percben ugrálni kell hozzá mert rosszat csinál... a nagy qz ellenkezője sosem csinált ilyeneket , tökre követketetes tudtam lenni.. de most minden nevelési formát kipróbáltam már nála nem válik be semmi.. nem aludja még á az éjszakát sem , minden napom egy rohanás, hogy regg3l odaérjek az ovibe, bölcsibe.. hogy ne hogy elkéssek ha végzek.. 16:30-ig vannak nyitva.. azt érzem megfulladok és beszéltem már a férjemmel erről. Annyit mond, hogy szerinred én élvezem? De nem tudok hova menni máshova dolgozni.. ha eljön nappalosba meg fele annyit keres majd nem jövünk ki anyagilag max napról napra élnénk. Mindennek tetejébe a két gyerek öli egymást konkrétan mióta nem folyamatosan a földön rakosgatom velük együtt a legót vagy bábukat vagy autókat...
Azt érzem keresnem kell valaki férfit magam mellé aki biztosítani tud nekem egy nyugodt életet ami könyebb... azt érzem nem élhetem így az életem le változás kell.. de mi.. nincs lehetőség nem születtünk gazdagnak.. csak a havi kajája a gyerekeknek 80.000... és a többi kiadás.. nem extra életet élünk pedig.. csak egy alsó középosztály tehát muszáj dolgoznunk.
Annyira fáj , hogy a ferfi akit szerettem ennyire nem tud jelen lenni az életünkben pedig szeretne ő szerintem. Az , hogy egy eletet leeljek így hogy mindnenap ugyanaz a káosz rohanás.. már látom, hogy belehalok egy nap ebbe. Igen borúsan látom a mai nap mégjobban a helyzetet. Lehet túlzok de mindenképp kikell írnom magamból. És mivel nem tudom senkivel megosztani-beszélni az erzéseimeől muszáj valakinek meghallgatnom a véleményét erről.

Hogyne...Kit nézel hülyének? Egyszerűen beleuntál az anyaságba, utálod a férjed mint a szart és pénzes férfiakra viszket!
Autista gyereket miért nem hordasz olyan speciális orvoshoz, bölcsibe később ahová kellene járnia?
A másik nem autista és még képes voltál róla is beszélni, hogy tönkreteszi az életed.
A gyerekek olyanok mint a szülei, ha te állandóan csak nyavalyogsz, ordítasz rájuk és/vagy az apjukkal olyan stressz éri őket, hogy még agresszívak is. Hogyha te teljesen másképp állnál mindenhez, felfognád, hogy ez csak egy nehéz időszak, vagy jobban kereső munkát keresnél akkor a férjednek lehetne váltani munkahelyet, a gyerekek se lennének "rosszak". Te okozod a feszültséget bennük is.
A férjed menjen el külföldre dolgozni? Jobb lenne? Együtt kéne kimenni ha akarjátok, van rá lehetőség.
Azzal semmit se érsz el, hogy őket bántod. Nem vagy képes megfelelni mint feleség, mint anya és akkor rájuk mutogatsz. Pedig a férjed se jókedvéből dolgozik 3 műszakban és marhára el van fáradva. De téged az nem érdekel egyáltalán, inkább a gazdag pasikra viszket. Nos viszkedjen, de csak szexre lennél jó és egy forintot nem kapnál érte.

Szerintem, te válni akarsz, csak kell valami “elfogadható” indok, hogy megnyugtasd a lelkes meg legyen mit mondani az ismerősöknek.
Jogilag nincs szükséged indokra, ha válni akarsz, add be a keresetet és kész!

És mit fog utána kezdeni magával? Még jobban rá szakad minden. Nem lesz annyi bevétel. A gazdag pasas nem jön a fehér lovon és nem őt fogja eltartani!

Nem fogsz előbbre jutni a haraggal amit körülötted pont a családon adod ki. Ő neki se könnyű! Azt kéne felfogni, hogy a rinyálással sem mész sokra. Le kéne ülni és együtt megjegyezni, hogy ki mikor mit csinál, felezni kéne, de nyilván nem fog összejönni, de legalább törekedni kéne rá.
Ha hazaér munkából és fáradt mint a ló akkor előbb hagyj pihenjen. Mert ha agyvérzést kap, vagy szívrohamot a sok munka miatt akkor magaddal cseszel ki. Meg kell beszélni, hogy pihenjen, de aztán ébresztő és vegye ki a részét mindenből. Ha nem csinálja, morog akkor meg hagyd el. De gazdag pasikról, sőt más férfiakról hiába álmodozol mert más gyerekeit egyik se akarja eltartani.

"Szererném ha a gyerekeimmel segítene a mellettem levő párom ennyi. Ha ez abban nyilvánul meg hogy néha elviszi őket játszótérre is nagy segítség lenne."
Na pont ez az egyik ami miatt nem kapkodnak a gazdag hímek a gyerekes nők után.🤷Az ingyenes bébiszitter állás lehetősége nem igazán tüzeli fel őket naiv lánykàm megspékelve, hogy az egyik gyerek még problémás is.Ehhez már nagyon fullosnak kell lenned külsőre is meg az ágyban is.De sokszor még ez sem elég a befűzésükhöz.Szóval álmodozzál csak tovább.

De miért tűröd el ezt, kérdező? Itt abajhatod, meg jaj, fáradt szegeny, stb., Hát kit érdekel, hogy fáradt???? Felnőtt, 2 gyerekes családapa, szedje össze magát!
Te is eljársz ugyanannyit dolgozni, mint ő. Meg mások is eljárnak 3 műszakba dolgozni, anyak-apák ezrei, mégse alszanak utána egész nap a kanapén, ezt csak a here 5% csinálja, akinek elnézi a felesége, mint te.
Most megfogod, leülteted és elmondod neki, hogy jövő héttől változtatások lesznek, ha nem hajlandó változni, akkor elváltok. Megmondod neki, hogy kvára nem feskzik le aludni, mikor hazajön a délelőttös műszakból, hanem megfőzi a másnali ebédet vagy betesz két mosást és utána felporszívóz vagy elviszi a gyerekeket a játszótérre, mindegy, ezt tudjad te. De ezt a mindennapos kanapén döglést gyorsan befejezi, majd este, ha megfürdettétek és lefektettétek a gyerekeket, akkor elmehet aludni. Ennyi.
Ha derogal neki, ahogy leírtam egy korábbi kommentben, amire nem reagáltal, akkor nem kap kaját, tiszta ruhat, semmit, oldja meg magának.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!