Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A munka miatt fáradt férj nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A munka miatt fáradt férj nem segít otthon évek óta, ez ok válásra?

Figyelt kérdés

A férjem 3 műszakol mert itt keres annyit, hogy megéljünk rendesen. 2 gyerekünk van , 2 éves és 5. A kicsi 1,5 hónqpos kora óta munkába álltam, nappalos munkakör, hogy tudjam intézni a gyerekket , mert a férjem munkarendjéhez kell alkalmazkodnunk.. néha home office is... azt érzem egyedülálló anya vagyok , a férjem csak aludni jár haza mindíg olyna fáradt... nem jár el sehova szimplán hazaér és elalszik a kanapén vagy ha éjszaka után befekszik egész estig képes aludni..

Én nagyon kimerült vagyok nagyon nehéz agyerekeimmel az egyik lehet autista is.. diagnózisunk még nincs.. a kicsire akárhányszor rászólok a szemembe nevet , .. minden percben ugrálni kell hozzá mert rosszat csinál... a nagy qz ellenkezője sosem csinált ilyeneket , tökre követketetes tudtam lenni.. de most minden nevelési formát kipróbáltam már nála nem válik be semmi.. nem aludja még á az éjszakát sem , minden napom egy rohanás, hogy regg3l odaérjek az ovibe, bölcsibe.. hogy ne hogy elkéssek ha végzek.. 16:30-ig vannak nyitva.. azt érzem megfulladok és beszéltem már a férjemmel erről. Annyit mond, hogy szerinred én élvezem? De nem tudok hova menni máshova dolgozni.. ha eljön nappalosba meg fele annyit keres majd nem jövünk ki anyagilag max napról napra élnénk. Mindennek tetejébe a két gyerek öli egymást konkrétan mióta nem folyamatosan a földön rakosgatom velük együtt a legót vagy bábukat vagy autókat...

Azt érzem keresnem kell valaki férfit magam mellé aki biztosítani tud nekem egy nyugodt életet ami könyebb... azt érzem nem élhetem így az életem le változás kell.. de mi.. nincs lehetőség nem születtünk gazdagnak.. csak a havi kajája a gyerekeknek 80.000... és a többi kiadás.. nem extra életet élünk pedig.. csak egy alsó középosztály tehát muszáj dolgoznunk.

Annyira fáj , hogy a ferfi akit szerettem ennyire nem tud jelen lenni az életünkben pedig szeretne ő szerintem. Az , hogy egy eletet leeljek így hogy mindnenap ugyanaz a káosz rohanás.. már látom, hogy belehalok egy nap ebbe. Igen borúsan látom a mai nap mégjobban a helyzetet. Lehet túlzok de mindenképp kikell írnom magamból. És mivel nem tudom senkivel megosztani-beszélni az erzéseimeől muszáj valakinek meghallgatnom a véleményét erről.

febr. 1. 11:26
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/106 anonim ***** válasza:
100%

88as, az ilyen elvárásokat támasztó férfit is fűvel fával megcsalják, csak még nem tud róla, nyugodj meg :-D

Legalábbis a környezetemben azt látom aztán a férfi mehet sírva haza anyucihoz, a nő meg él boldogan az új párral, aki megbecsüli.

febr. 2. 08:42
 92/106 anonim ***** válasza:
54%

88, én egy két kisgyerekes ferjezett nő vagyok, csak nekem normális férjem van, nem ugy, mint a kérdezőnek 😂

Vagy mint neked, aki egyedülalló férfi lehetsz nulla tapasztalattal a családi élet teren, ezért irsz ilyen hülyeséget, hogy a hullafaradt asszony akkor is menjen dugni a lusta férjével, ha nincs kedve, mert az majd mindent megold 😂😂

febr. 2. 09:17
 93/106 anonim ***** válasza:
40%
Érdekes, a történet úgy kezdődik, hogy " a férjem 3 műszakol", nem értem hogy sikerült oda jutni, hogy a "férje döglik egesz nap a kanapén, a kérdező meg dolgozik". A férj is dolgozik, csupan otthon nem csinal semmit. Van itt olyasvalaki aki amúgy 3 műszakban dolgozik? Kevesen bírják, mert kva megterhelo fizikailag és mentálisan is. A sógorom is így dolgozik. Az estés műszak után csak haza esik és kidől.
febr. 2. 09:17
 94/106 anonim ***** válasza:
59%

93-as, én dolgoztam egy ideig 3 műszakban, igen, de soha nem dőltem ki. Mondjuk én nő vagyok, a férfiakra jellemző ez a puhányság.

Bár férfiak tízezrei dolgoznak 3 műszakban úgy, hogy gyerekeik vannak, és jé, ők sem dőlnek ki, hanem a családjukkal vannak. A fèrjem is dolgozott regen így, még az első gyerekünk születésekor, és sosem volt ilyen, hogy hazajött és lefeküdt a kanapére dögleni.

febr. 2. 09:26
 95/106 anonim ***** válasza:
70%
Ja, meg egész szombaton regenerálódik, hát besz*rok. Az asszony mikor regenerálodik, ha minden áldott nap minden percben ő van munka utan a gyerekekkel, meg a házimunkát is ő csinálja?
febr. 2. 09:28
 96/106 anonim ***** válasza:
86%

94, 95

Oké. A te férjed egy csoda, a kérdező férje meg egy tragédia. Ahogy te a te ferjedet választottad, úgy választotta a kérdező a sajátját. De amúgy látva mekkorakat kamuzik az anyagiakat kapcsolatban -60e pelenkara, 80e a két gyerek intézményi etkezesere- innen nézve simán lehet, hogy a pasi otthon megtesz mindent, amit tud, vsak a kerdezonek nem elég, az ő képzeletében a férfi az, akinek MINDENT meg kell csinálnia otthon, a nő meg csak játszik a gyerekekkel.

febr. 2. 09:39
 97/106 anonim ***** válasza:
44%

Nem csoda a férjem, szerintem a többség sem veri le magát a kanapéra aludni 3 műszak mellett, szóval ja, a kérdező férje viszont tényleg tragedia.

Persze, vetít a kérdező is eléggé ezekkel az abszurd pénzösszegekkel, de attól még, ha a ferjének derogál bármit csinálni otthon, nem az a megoldás rá, amit ideböfögtök, hogy az asszony dugjon többet szegénnyel a nulla segitségért cserébe.

febr. 2. 14:39
 98/106 anonim ***** válasza:
57%

97

Mondjuk én épp nem írtam arról, hogy több szex kellene, de mindegy. Ha neked is egyértelmű, hogy a pénzről kamuzik, akkor annak is egyértelműnek kellene lennie, hogy a többinek is max a fele igaz.

febr. 2. 14:44
 99/106 anonim ***** válasza:
20%

Kérdező, miért tőle vársz el mindent? Három műszakozik, hadd üljön már a seggén, miután végre hazajött.

Ha meg elválsz, akkor maradsz a két gyerekkel, mínusz egy fizetés. Megéri???

febr. 3. 19:36
 100/106 anonim ***** válasza:
44%

Milyen mindent, 99?

Csak valamit.

Más is 3 müszakozik, mégsincs kipurcanva. Ha megcsinálni meg tudta a két gyerekét a pasi, gondozza is őket.

febr. 3. 19:38
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!