Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdenétek 2 (kis)gyerekes elvált apukával?
Mire gondoltok először, ha kiderül, hogy 2 kisgyerek ellenére elvált? (2,4 évesek)
Zavaró, kizáró ok, vagy adnátok esélyt ilyen férfinek? A válás oka mindössze annyi, hogy a felek közti mély érzelmek elmúltak, nem tudnak már párként jól együttműködni és nem akarnak a gyerekeknek rossz mintát mutatni. Inkább legyen mindkét szülő boldog egyedül, vagy mással, mint boldogtalanul együtt. A gyerekeit szereti, az ő életükben részt vesz.
Ez a kérdés sem jó, bolsevik nők nem kezdenének, normális nők meg nem itt dekkolnak, egész nap.
Bolsi nő meg minden esetben=kuka.
Nem nő, ennyi.
Nálam is inkább nem, mint igen.
Hiába lenne meg a vonzalom, a kêmia, akár fülig bele is zúghatok, eleve tiszta sor, hogy ez a pasi egyből le fog lépni, ha a kezdeti lángolás elmúlik. Tehát maximum 2 évig fog tartani a kapcsolat. Én meg már öreg vagyok ezekhez a pár éves tini kapcsolatokhoz, én hosszú távon szeretnék együtt lenni valakivel. Nem mondom, hogy életünk végéig, bár az lenne az ideális.
Egy hosszú kapcsolatban pedig jönnek nehézségek, hullámvölgyek, azért tenni kell, hogy működjön. Számomra pont ez benne a szép, de a kérdezővel ezek alapján itt már el is bukott, hogy mi nem egymást keressük.
Ilyesmit meg se említek, hogy egy 2 éves meg egy 4 éves dackorszakos gyerekhez nekem nem lenne türelmem. Örülök, hogy az enyém már nagyobb, de még nem szépítette meg az idő ezt a korszakot. Nem kezdeném újra, főleg más gyerekével, akinek a nevelésébe beleszólásom sincs.
Nem, hiszen ez nagy felelősség, én magam pedig gyermektelen nő vagyok. Dunsztom sincs, hogyan birkóznék meg egy dackorszakban lévő gyermekkel.
Akkor kezdenék elvált férfival, ha a férfi gyerekei már nagykorúak lennének és külön élnének a szülőktől.
*legfeljebb akkor
28-as válaszadó voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!