Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan rendezte az anyagi dolgokat válás után?
48 igen gyűlölöm, mert tönkretette a bátyámat, jó dolgában a bátyám legjobb barátja alá feküdt, aki aztán otthagyta természetesen, de a bátyám belerokkant.
nem vagyok nőellenes, én is nő vagyok, de nem vagyok kitartott ribizli. És nem nem tartom el a férjemet, szerencsére ő is jól keres.
Szerintem meg az olyanok kellene hogy kihalljanak akik megcsalják a párjukat, vagy mástól elvárják el a kitartást úgy hogy dolgozhatnának, jobb lenne a világ az ilyen ingyenélő semmit se érők nélkül, hidd el.
51 es, mindenesetre, ha a te családodban ellenek a nők, az rólatok mindent elmond, es olvasgatva hogy te miket írsz es milyen értékrended nincs, jól tette a sógornőd, hogy elmenekült tőletek!
Mit ült volna ilyen kígyófészekbe?
Ha volt annyi ereje, hogy összeszedte magát és eltűnt, bravó neki.
Mert te milyen egy bájos, jóindulatú kis sógornője voltál, igaz?
Belőled mi a haszon, azonkívül hogy olyan vagy mint egy rákos tumor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!