Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan rendezte az anyagi dolgokat válás után?
Ismerősöm adott a nőnek havi 60-at és csá. Oldja meg ahogy tudja. Szart az egészbe és annyi. A gyereket támogatja, ha vele van megkaphat szinte mindent.
Egy másik ismerős neje a bíróságon kiharcolta a havi 120-at(nem tudom, hogy csinálta, mert nem keres annyit az ismerős). Egy igaz c a nő... Az az ismerősöm meg is érdemli, ha már képes volt ahoz a k-hoz ragaszkodni. Most nyögheti az asszonytartást, mert a nő a gyereknek csak annyit ad, hogy éhen ne halljon a mocsokban, meg ad a látszatra a családsegítőnél...
Szóval nem sok férfi forgolódik álmatlanul a nő életszinvonalának a megtartása miatt... Te miért tennéd? Add ami a törvenyi minimum + tamogasd és szeresd a gyereket ahogy kell... Ha nem tetszik a nőnek, ugyis bíróságra fogja vinni.
#34 ez az, biztasd arra, hogy legyen akkora barom, mint ezen 2 ismerősöd.
Miért nem inkább arra biztatod, hogy kérjen a feleségtől havi 60 ezret, és ő oldja meg a gyereket, ahogy tudja? Ha már nem szopizik a gyerek, akkor elméletben ugyanúgy lehetne az apjánál is eljelyezve🤷🏼♀️
Ja hogy ez az opció nehezebb, a 60 ezer havonta nem kompenzálja a stresszt, a párkeresési nehézségeket, az albérlettalálás nehezítettségét, az átlagnál rugalmasabb munka találását, a stresszt a fizetnivalók miatt a minimálbéres munkától, és azt, hogy őt fogja hamarabb utálni a kamaszodó gyerek?
Legyetek már érett felnőttek, könyörgöm!! (21es vagyok)
21 évesen pont, hogy nem vagy érett... Ez nem így működik ahogy te azt elképzeled. Akkor innentől azt a nőt havi 300al el kellene tartani az élete végéig, mert jajj szegény mekkora stresszben él, mert dolgoznia kell?
Értelmeznéd a leírtakat akor nem írnál ilyen baromságot! Nem azt írtam, hogy adjon a nőnek 60at és utana rá se nyissa a gyerekre az ajtót! Nem az ex dolga a nő életszínvonalát fenntartani, hanem a gyerekét! Ha kell a gyereknek egy új cipő, akkor ne nőnek adja oda a pénzt, amit elver műkörömre, hanem a gyereket vigye el és vegye meg a cipőt!
Majd, ha te ilyen helyzetben leszel, majd akkor itélkezz!
35nek igaza van.
A ferfiaknak az a konnyu h ha a nonal marad gyerek. Ritka ha a pasival marad akkor vagy a no tunt el vagy az eletkorulmenyei olyanok. De baromi ritka ha egy pasi a birosagon kimondja h neki kell a gyerek es o akarja nevelni...
#36 nem 21 éves, hanem 21es válaszadó, de igazából mindegy is.
Ha szerinted havi 60 ezren kívül az fair, hogy a gyereket elhalmozod minden földi jóval, akkor megintcsak nem oké a dolog, mert az anyját fogja utálni 14 évesen, hiszen nála közel se érzi úgy, hogy annyit megkap, mint az apjánál. Illetve nem azzal támogatod a gyereket, hogy egy idegroncs anyával van hétből öt napot, aztán apa amúgy támogatja.
36, os 34 es, nem tudom milyen fajhoz tartoztok, hogy szerintetek kell adni a minimális gyerekpénzt oszt csá, miért nem kell törődni?
Miért nem számít az anya állapota, mert az ő anyagi helyzete es lelkiállapota 100% ban befolyásolja es rontja a gyerek körülményeit is!
Ez miért nem számít?
Mert már nem áll rá a farkad, vagy ő nem akar ugrálni benne es akkor dögöljenek éhen gyerekestől?
Ez a te morálod?
Hát siralmas!
Igen, támogatni kell a nőt ha szüksége van rá! Ki támogassa? Egy alapítvány? A szomszédja?
Mit ér a 100.000 forint gyerektartással, ha ő munkanélküli, szorong, depressziós, nem tud elhelyezkedni, mert a gyerek túl kicsi es a munkáltató nem flexibilis?
Kisülne a szemem szégyenembe, hogy a nő aki a gyerekemet neveli, szegénységben hagytam!
Igen, a gyerek miatt támogatni kell! Főleg ha van is miből.
Hova süllyedt az emberiség, Istenem!
Hmm nem.
Nem akarnam a ex feleseget tamogatni. Csak a gyerekem. O ragaszkodott a gyerekhez h majd nala helyezzek el. Foggal korommel akarta. Akkor az o feleossege ha depis miatta vagy nem kap jo allast. Volt valasztasi lehetosege h nalam lesz a gyerek es akkor jon erte latja mikor akarja. De nalam lakik hozzam jon haza a gyerek minden delutan/este. Ha akarja elviheti nyaralni nyaron annyiszor amennyiszer jol esik. Magyaran a lathatasta nem szabtam volna hatart. Es gyerektartast sem kertem volna.
De o minden aron maganak akarta kethetente lathatassal. Akkor egye meg amit fozott. Szepen kikoltozott a hazambol alberletbe es most sir a szaja. Nem eleg neki a 100e gyt. Merem fogadni h a gyerek boven nincs annyiba neki. Kiharcoltam h minden pentek-vasarnap nalam van a gyerek. Azt hitte h majd szepen perkalok neki havi 300-500e mert h megtehetem. Na nem fogom valas utan eltartani az exet. Az mar nem az en felelossegem.
Nem igazan erdekelne a lelki allapota az exnek. A gyereket lassa el rendesen. Pont. Megkapja a megitelt gyerektartast. Aztan az en dolgom h ezen felul tamogatom e a gyereket. Egyebkent tamogatom. Ha nalam van rendes etel van, jo programok, ha latom h kell valami ruha megveszem neki, nalam van sok jatek, kert, jatszo a kertben. Mikor velem van ra koncentralok, tarsasozunk, kerti bogracsozas, kiallitas, szinhaz, gyerek programok.
38 as, mekkora ember vagy, mekkora karakter, hogy ilyen választás elé tetted az anyát, hogy látogassa a gyereket amikor akarja, csak már épp szakadjon el tőle, legalábbis már nem lenne a mindennapjainak a része!
Ilyen embereknek kár kihordani a gyerekét!
Én nem tenném!
Biza látjátok feleim, hogy meg kell nézni milyen ember, milyen karakter akinek szülünk!
Ezen múlik minden, hogy takony embereket kerülni kell!
Mert a takony ember ismertetőjele, hogy te bíztál benne, szültél neki gyereket, de ő az első aki ellened fordul, pont aki meg kéne védjen!
Végül az idegenek fognak segíteni, akiktől sose számítottad volna, nem az ember, akiben a legjobban bíztál!
Furcsa ám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!