Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 2 válás után, van még értelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 válás után, van még értelme próbálkoznom a párkereséssel?

Figyelt kérdés

25 éves F vagyok

2 gyerek 2 válás a mérlegem.

Az első feleségemet kamaszkorom óta ismertem 19 évesen esett teherbe tőlem, utána feleségül is vettem

1,5 év utan pedig elváltunk.

Utána a munkahelyemen megismerkedtem egy kolléganővel akivel jó pár hónapra rá teherbe esett tőlem.

Elvettem feleségül,de vele se tartott sokkal tovább a házassagom.

Szóval igen,a pénz az egy dolog,de sokkal jobban zavar hogy lehet sose lesz normális párkapcsolatom.

Van értelme egyáltalán meg próbálkoznom

Elvettem de vele se működ

2023. aug. 23. 17:18
1 2 3 4
 11/32 Noren1989 ***** válasza:
94%

Figyelj, a sikerességi ràtàd 100%.

Én azzal a csöpp ésszel így fognàm fel, amit ràd mértek ki anyàdék.

2023. aug. 23. 18:35
 12/32 anonim ***** válasza:
85%
2 válással, 2 gyerekkel 2 anyától 25 évesen.... A helyedben nem reménykednék, nem vagy éppen főnyeremény.
2023. aug. 23. 18:37
 13/32 anonim ***** válasza:
95%

Ha keresel is párt akkor próbálj meg felelőségteljesebb lenni.Elsősorban gondoskodni a megfelelő védekezésről.

Azon sem ártana elgondolkodni,hogy mi az oka a tönkrement házasságiadnak.Te mit tettél vagy mit nem tettél meg,és ha megvannak a válaszok,akkor változtatni és kicsit dolgozni magadon,hogy ne kövesd el újra azokat a hibákat.

2023. aug. 23. 18:37
 14/32 anonim ***** válasza:
95%

Ez a mondás jutott eszembe erről:

Az első házasság a szerelem diadala a józan ész felett.

A második házasság a remény diadala a tapasztalat felett.

A harmadik házasság a hülyeség diadala mindenek felett.

2023. aug. 23. 19:01
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Lesz még vagy 3 gyereked.
2023. aug. 23. 19:31
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a gumihasználatot kellene megtanulnod, valamint önismerettel kellene foglalkoznod, hogy minőségibb kapcsolatot tudj szerezni és fenntartani.
2023. aug. 23. 20:57
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ha ilyen jó az arány, akkor szerintem adj spermát.
2023. aug. 23. 21:02
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
#5 Ezek a házasságok nem mentek tönkre, kényszerből jöttek létre. Csaknem gyerekfejjel, terhesség miatt házasodtak. Esély sem volt rá, hogy tartós legyen.
2023. aug. 24. 08:42
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Van, de legközelebb húzz gumit!
2023. aug. 24. 08:48
 20/32 anonim ***** válasza:
87%

Anyosom is megszulte sogornomet, o a harmadik gyerek volt a harmadik anyatol, 34 evesen.

Szerintem 25 evesen ketgyerekes apakent nem leszel tul sikeres, a korodbeli lanyok hulyek lennenek belemenni egy ilyen kapcsolatba, anyukaval meg gondolom te nem akarsz ismerkedni, pedig az volna celszeru.

2023. aug. 24. 14:04
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!