Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 válás után, van még értelme próbálkoznom a párkereséssel?
25 éves F vagyok
2 gyerek 2 válás a mérlegem.
Az első feleségemet kamaszkorom óta ismertem 19 évesen esett teherbe tőlem, utána feleségül is vettem
1,5 év utan pedig elváltunk.
Utána a munkahelyemen megismerkedtem egy kolléganővel akivel jó pár hónapra rá teherbe esett tőlem.
Elvettem feleségül,de vele se tartott sokkal tovább a házassagom.
Szóval igen,a pénz az egy dolog,de sokkal jobban zavar hogy lehet sose lesz normális párkapcsolatom.
Van értelme egyáltalán meg próbálkoznom
Elvettem de vele se működ
Figyelj, a sikerességi ràtàd 100%.
Én azzal a csöpp ésszel így fognàm fel, amit ràd mértek ki anyàdék.
Ha keresel is párt akkor próbálj meg felelőségteljesebb lenni.Elsősorban gondoskodni a megfelelő védekezésről.
Azon sem ártana elgondolkodni,hogy mi az oka a tönkrement házasságiadnak.Te mit tettél vagy mit nem tettél meg,és ha megvannak a válaszok,akkor változtatni és kicsit dolgozni magadon,hogy ne kövesd el újra azokat a hibákat.
Ez a mondás jutott eszembe erről:
Az első házasság a szerelem diadala a józan ész felett.
A második házasság a remény diadala a tapasztalat felett.
A harmadik házasság a hülyeség diadala mindenek felett.
Anyosom is megszulte sogornomet, o a harmadik gyerek volt a harmadik anyatol, 34 evesen.
Szerintem 25 evesen ketgyerekes apakent nem leszel tul sikeres, a korodbeli lanyok hulyek lennenek belemenni egy ilyen kapcsolatba, anyukaval meg gondolom te nem akarsz ismerkedni, pedig az volna celszeru.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!