Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 válás után, van még értelme próbálkoznom a párkereséssel?
25 éves F vagyok
2 gyerek 2 válás a mérlegem.
Az első feleségemet kamaszkorom óta ismertem 19 évesen esett teherbe tőlem, utána feleségül is vettem
1,5 év utan pedig elváltunk.
Utána a munkahelyemen megismerkedtem egy kolléganővel akivel jó pár hónapra rá teherbe esett tőlem.
Elvettem feleségül,de vele se tartott sokkal tovább a házassagom.
Szóval igen,a pénz az egy dolog,de sokkal jobban zavar hogy lehet sose lesz normális párkapcsolatom.
Van értelme egyáltalán meg próbálkoznom
Elvettem de vele se működ
Felesleges.
Màrh hàzasodnod.
Elsőre is az volt.
Amúgy fain a sztori 😅🐱💩
Az úgy durva, hogy 25 éves korodra túl vagy már 2 váláson... Nem házasságon, váláson. Soha nem jönnek össze ilyen palival. 😅
Meg a védekezés kérdését is át kéne gondolni még 1x, ha mindkét kapcsolatban lett gyerek.
Neked nincs értelme.
Ha egy sort sem írsz arról, miért és hogyan mentek tönkre a házasságaid, akkor fogalmad sincs az életről, és harmadszorra is ugyanazokat a hibákat fogod elkövetni.
6*
"A családtervezés jól működik. Ne ejts teherbe minden nőt, mert akkor sokszor fogsz még nősülni."
Tudom,hogy ezt poénból írtad,de végül is igaz.
Kettő nővel voltam összesen,mind a kettő terhes lett tőlem,mind a kettőt elvettem feleségül majd el is váltam tőlük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!