Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 2 válás után, van még értelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 válás után, van még értelme próbálkoznom a párkereséssel?

Figyelt kérdés

25 éves F vagyok

2 gyerek 2 válás a mérlegem.

Az első feleségemet kamaszkorom óta ismertem 19 évesen esett teherbe tőlem, utána feleségül is vettem

1,5 év utan pedig elváltunk.

Utána a munkahelyemen megismerkedtem egy kolléganővel akivel jó pár hónapra rá teherbe esett tőlem.

Elvettem feleségül,de vele se tartott sokkal tovább a házassagom.

Szóval igen,a pénz az egy dolog,de sokkal jobban zavar hogy lehet sose lesz normális párkapcsolatom.

Van értelme egyáltalán meg próbálkoznom

Elvettem de vele se működ

2023. aug. 23. 17:18
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
89%

Fain sztori tényleg! 🤣

Neked egyedülálló anyuka kell és használni a gumit ezentúl.

2023. aug. 24. 22:57
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább egy meddő nő kell neki. 🥲
2023. aug. 25. 10:33
 23/32 anonim ***** válasza:
68%
21 az egyedülálló anyákat miért nézed le?
2023. aug. 25. 10:54
 24/32 anonim ***** válasza:
21%
Nem cigányszokás, a legtöbb magyar ember is így csinálja, akivel ez megtörtént.
2023. aug. 25. 17:12
 25/32 anonim ***** válasza:
60%

Te magad készítetted erről a reprezentatív felmérést? Vagy honnan vetted ezt a baromságot, amikor erősen fogyóban van két évtizede a magyarság, miközben a cigányság létszáma folyamatosan növekedett, és továbbra is növekszik?🤔

2023. aug. 25. 19:01
 26/32 anonim ***** válasza:
80%
Nem az a baj, hogy 2x váltál, az nagyobb baj, hogy mindössze 25 évesen.Edfig a tanuláson és a munkán kellett volna törnöd magad, nem a gyerek csináláson.Így csak komolytalannak és felelőtlennek látszol. Van persze, de ne legyen gyerek és ne nősülj ilyen gyorsan.
2023. aug. 30. 12:42
 27/32 anonim ***** válasza:
0%
Én 34 éves vagyok és jó lenne egy jóval fiatalabb fiú hogy kessobb ne legyek özvegy. Az biztos hogy nem volnék olyan elkolcstelen mint a két nő hogy elváljak. Meg gyereket se szeretnék. Szerencsére nem rendszeres a havi ciklusomigy védekezni se kéne. Van hogy 3 hónap egymás után jön, eggyet kimarad aztán jön 3 hónap majd harmad marad ki vagy összevissza, szóval minden évben marad ki legalább 4 hónap. Remélem a nők nevelik a gyerekeket és már nemdedisok így nem kell velük foglalkozni meg nevelni. Hátha nevelik a nők, te meg látnád őket néha és akkor te foglalkozol velük.
2023. szept. 14. 22:31
 28/32 anonim ***** válasza:
0%
Vagány lehetsz hogy két elkolcstelen nő el mereszelt válni tpleg mégis nosulni akarsz. Én remélem káosz magadnak egy elkölcsös katolikus nőt aki nem válik el tőled. Még olyat aki oszihikai egészséges gyereket is tud adni neked és eggyütt nevelnetek. Mert biztosan akarsz gyereket nevelni. Nekem is jó volna egy 25 évre fiú még ha elvált is de úgy kéne hogy ne legyen gyerek, a gyerektartást a saját jövedelméből fizesse,legalább ötödikrs gyerekek legyenek akikkel lehet beszélgetni és nem kell őket hozni vinni iskolába meg nem betegesek mint a kisgyerekek neg hogy kéthetente de még jobb ha havonta egyszer jönnének az apjukhoz.
2023. szept. 14. 22:42
 29/32 anonim ***** válasza:
78%
Próbálkozz, csak használj óvszert😉
2023. okt. 8. 00:37
 30/32 anonim ***** válasza:

#28 Ha jól értem, neked -mint egy lestrapált vén p.nának- csak egy fiatal f@sz kellene állandóra.

Akkor viszont nem jó helyen vagy, mert ez itt nem a társkereső topic, hanem a válás topic :D

2023. okt. 8. 08:24
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!