Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 2 válás után, van még értelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 válás után, van még értelme próbálkoznom a párkereséssel?

Figyelt kérdés

25 éves F vagyok

2 gyerek 2 válás a mérlegem.

Az első feleségemet kamaszkorom óta ismertem 19 évesen esett teherbe tőlem, utána feleségül is vettem

1,5 év utan pedig elváltunk.

Utána a munkahelyemen megismerkedtem egy kolléganővel akivel jó pár hónapra rá teherbe esett tőlem.

Elvettem feleségül,de vele se tartott sokkal tovább a házassagom.

Szóval igen,a pénz az egy dolog,de sokkal jobban zavar hogy lehet sose lesz normális párkapcsolatom.

Van értelme egyáltalán meg próbálkoznom

Elvettem de vele se működ

2023. aug. 23. 17:18
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
69%

29: az kiszakadhat. Inkabb kottesse el magat.

De most komolyan, nem gondolom hogy 2 gyerekkel 2 anyatol fonyeremeny lenne. A fizetese kb 40%a gyerektartasra megy el, az uj baratnore (es kozos gyerekre ha lenne) nem sok maradna. Raadasul 2hetente lathataskor bajologni a 2 exfeleseggel nem jo program + ha a ket gyerek nem fogadja el az uj baratnot es konfliktusok lesznek (ne szolj ra mert nem vagy az anyja de azert jo lenne ha kiszolgalnad), az se jo parti.

En tudom mirol beszelek. Ferjnel vagyok, a ferjem hozta az elozo kapcsolatabol a fiat, aki szeret engem, de az anyjaval tobb baj van. Nyilvan mivel ezt valasztottam, tudtam mit vallalok, nem rinyalhatok. De ha valami oknal fogva nem szuletne kozos gyerekunk, es elvalnank, kovetkezore biztos gyerektelen part valasztanek.

2023. okt. 8. 10:50
 32/32 anonim ***** válasza:
#31 Feltéve, ha többszörösen elváltként egyáltalán kellenél egy olyan pasinak, aki tőled csak fiatalabb lehetne, és egyáltalán nem biztos, hogy egy elvált nőre vágyna egyedülállóként... ;)
2023. okt. 9. 14:46
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!