Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Kinek hány év volt a válás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek hány év volt a válás hivatalos része?

Figyelt kérdés
tegnap 18:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Májusban voltam az ügyvédnél megindíttatni az ügyet, novemberben lett véglegesítve a válás. 1 gyerekünk van, a "vagyonra" meg volt házassági szerződés.
tegnap 19:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Az gyorsan lezajlott.
tegnap 19:08
 3/7 anonim ***** válasza:
30 nap, mire válaszoltak miután megkapták a papírokat, hogy 2-3 hónap múlvára lesz időpont és két tárgyalás volt, mert vannak közös gyerekek - a kettő között talán 2 hónappal. Így olyan 5 hónap volt. Ha nincs gyerek, akkor csak egy tárgyalás. Azon is múlik, van-e közös megegyezés vagy házassági szerződés, vagy vitatkoztok. Előbbinél az elsőn elválasztanak, utóbbinál évekig húzódhat - ahogy barátoknál láttam olyan 2 év... A másik meg hogy beleesik-e az egész a nyári (augusztusi) vagy téli (karcsony-januári) közigazgatási szünetbe.
tegnap 19:12
 4/7 Noren1989 ***** válasza:
Közvetlen környezetemben élőnek 60-80nap volt. Naptári, nem munkanap.
tegnap 20:52
 5/7 anonim ***** válasza:

2 év kereken. 2021 december elején fogadták be a kerelmet, es 2023 októberben mondták ki, es meg mire átirták a rendszerben, az is még egy hónap volt.

Gyerek miatt nem tudtunk megegyezni.

tegnap 21:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Par honap.

November: haz eladasa, lepapirozasa, hitelek kifizetese. December: valoper beadva, februarban volt a targyalas. 1 kiskoru gyerek, es nem ket targyalas volt, mint ahogy azt sokan irjak itt, hogy gyerek miatt ketto van.

tegnap 23:09
 7/7 anonim ***** válasza:
3, vagy 4 hónap. Volt a "békítő", meg a kihirdetés. Közös megegyezéssel váltunk, ő íratta az ügyvédjével, én elvittem az iratot egy másik ügyvédhez konzultációra a javaslataimmal, majd visszaküldtem nekik. Elküldték a módosítottat, amit beadott az ex feleségem a bíróságra. Így gyorsan lement a bírósági része. Nálunk már nem nagyon voltak érzelmek, így nem kötöttünk bele minden apróságba.
ma 05:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!