Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nemrég költözött el otthonról. Mi már több éve vagyunk együtt, most lépte meg, hogy elhagyja a családját. Mégis folyton a feleségével levelezik, mit tegyek?
A feleség se piskóta,hogy ennek tudatában még vissza várja,akarja a férjét!
Gratulálok 😂🤦
Utolsó!
Asszonyka talán azt teszi amit én anno.
Egy tünemény voltam az exemmel, miután elcuccolt a kis murvájához (aki pontosan tudta az affér kezdetén, hogy veszélyeztetett terhesként a kórházban fekszem, aztán hogy a koraszülött osztályon drukkolok hogy a lányom túlélje, míg ők az én ágyamban henteregtek).
Fél év után elmúlt az újdonság varázsa, és az exem vissza akart jönni. Azzal a feltétellel “fogadtam vissza” hogy felhív és végighallgatom azt ahogy szakít a labanccal. Volt ám balhé! Sírás, sikoltozás etc. Aztán amikor megjelent az ajtóban a bőröndjével, mondtam, hogy nekem idő kell, menjen az anyjához egy pár hétre. A válóperes papírt oda küldettem.
Kicsines voltam? Igen.
Megérte? Meg?
Ha van pokol, odajutok? Igen, és büszkén fogom elmesélni ezt a sztorit az engem kínzó démonoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!