Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A párom nemrég költözött el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nemrég költözött el otthonról. Mi már több éve vagyunk együtt, most lépte meg, hogy elhagyja a családját. Mégis folyton a feleségével levelezik, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Eddig titokban jártunk, reméltem, hogy most már az enyém lesz. Az rendben van, hogy a gyerekkel tartja a kapcsolatot, de a feleséggel minek? Együtt mennek az asszonynak bevásárolni, együtt mennek közös programokra és amikor velem van, ír a feleségének. Állítólag csak a gyerek miatt, de nekem ez egyáltalán nem tetszik. Vissza akar menni a családjához vajon?

2023. aug. 11. 18:26
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha anyu megunja a kósza numerákat, és/vagy beújít egy pasit, akkor lesz két szép heted, amíg csak a tiéd. Utána keres melletted egy szeretőt, mert hosszú êvek megszokásán nem könnyű túllépni.
2023. aug. 13. 13:32
 62/65 anonim ***** válasza:
87%
Na akkor Kérdező vissza lehet küldeni a nejéhez ezt a szerencsétlen férget. Te meg örülj, hogy ennyivel megúsztad. Majd ők a sz.ar házasságukkal foglalkozzanak csak. Te csak arra voltál jó, hogy változatosság legyen és kis izgalmat hozzon az unalmas hétköznapokba.
2023. aug. 14. 20:54
 63/65 anonim ***** válasza:
83%
Hülyére Vagy véve, ezt tudhattad volna.Nem mondta, hogy nős, Te meg nem szakítottál? Nem az asszony akarja visszakapni elsősorban, ha nem a pasid akarja a feleségét.Te arra Vagy jó, ha nem jön össze rendesen újra az asszonnyal, akkor jó nincs, jó a szamár alapon majd jó leszel Te is, mert Téged hülyére lehet venni.
2023. aug. 16. 13:03
 64/65 anonim ***** válasza:
100%

A feleség se piskóta,hogy ennek tudatában még vissza várja,akarja a férjét!

Gratulálok 😂🤦

2023. aug. 16. 16:35
 65/65 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó!

Asszonyka talán azt teszi amit én anno.

Egy tünemény voltam az exemmel, miután elcuccolt a kis murvájához (aki pontosan tudta az affér kezdetén, hogy veszélyeztetett terhesként a kórházban fekszem, aztán hogy a koraszülött osztályon drukkolok hogy a lányom túlélje, míg ők az én ágyamban henteregtek).

Fél év után elmúlt az újdonság varázsa, és az exem vissza akart jönni. Azzal a feltétellel “fogadtam vissza” hogy felhív és végighallgatom azt ahogy szakít a labanccal. Volt ám balhé! Sírás, sikoltozás etc. Aztán amikor megjelent az ajtóban a bőröndjével, mondtam, hogy nekem idő kell, menjen az anyjához egy pár hétre. A válóperes papírt oda küldettem.

Kicsines voltam? Igen.

Megérte? Meg?

Ha van pokol, odajutok? Igen, és büszkén fogom elmesélni ezt a sztorit az engem kínzó démonoknak.

2023. aug. 21. 00:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!