Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A párom nemrég költözött el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nemrég költözött el otthonról. Mi már több éve vagyunk együtt, most lépte meg, hogy elhagyja a családját. Mégis folyton a feleségével levelezik, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Eddig titokban jártunk, reméltem, hogy most már az enyém lesz. Az rendben van, hogy a gyerekkel tartja a kapcsolatot, de a feleséggel minek? Együtt mennek az asszonynak bevásárolni, együtt mennek közös programokra és amikor velem van, ír a feleségének. Állítólag csak a gyerek miatt, de nekem ez egyáltalán nem tetszik. Vissza akar menni a családjához vajon?

2023. aug. 11. 18:26
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 A kérdező kommentje:
Azt hittem, hogy ha elköltözik, akkor mi leszünk együtt, majd beadja a válást és a gyerekkel x napot találkozik, ennyi. Ehhez képest az van, hogy amint én elmegyek bárhova és tudja, hogy hosszabb ideig nem leszek, megy a gyerekhez. Én eddig nem tapasztaltam másoknál, hogy elváltak a szülők és akár minden nap, de tényleg minden nap reggeltől estig együtt vannak. Korábban amúgy ezt nem is csinálta, tök ritkán mentek el bárhova is, az asszony vitte a gyereket mindenhova, párom nagyon nem szerette ezeket a programokat, most meg mindenhova viszi a gyereket, anyuval együtt, amit továbbra se érték. Tehát a viselkedése nem ilyen volt. Otthon ült, amikor nem velem volt, ritkán mentek el bárhova. Soha semmit se vett az asszonynak, az asszony igen, mindig vett valamit a páromnak, de párom sose, most meg egy kis ez, egy kis az, a gyereknek játék, pedig nincs is semmi alkalom.
2023. aug. 11. 19:53
 32/65 anonim ***** válasza:
95%
Csak fújod a magadét tovább, és figyelmen kívül hagyod, hogy kb. az összes válaszoló szerint dugja és eszében sincs válni. Tényleg nem látod, mekkora féreg a te szerelmed? Bár ha képes voltál rámászni egy kisgyerekes apára, sejtem, miért nem.
2023. aug. 11. 20:29
 33/65 A kérdező kommentje:
Mondtam, hogy nem tudtam, hogy házas. Később derült ki. Akkor már nem tudtam elhagyni, mert annyira beleszerettem. Azt mondta egy idő után, hogy el fogja hagyni a családot. Így is lett. Azt remélem, hogy még korai az elköltözés, hátha később megszűnik ez a szoros kapcsolat. Amikor eljött, aznap nagyon szomorú volt, időt akartam hagyni neki.
2023. aug. 11. 20:37
 34/65 anonim ***** válasza:
100%
De el tudtad volna hagyni, csak nem akartad. Neki meg hiányzik a családja.
2023. aug. 11. 20:47
 35/65 A kérdező kommentje:
Már több hónapja gondolkozott ezen, hogy maradjon vagy jöjjön és jött. Azaz engem választott. A gyerek oké, hogy hiányzik, de az asszony is? Azt mondta, testvérként szereti, már nem szerelmes belé, belém szerelmes. Minek hagyta őket ott, ha most meg hiányoznak? Én világosan megmondtam, mire vágyom, hogy többet legyünk együtt, ne titokban, de sose kértem, hogy hagyja el őket, bár nyilván számomra ez a legjobb.
2023. aug. 11. 20:53
 36/65 anonim ***** válasza:
80%
Ugye tudod, hogy a legtöbb ember nem dugja a testvérét?
2023. aug. 11. 21:46
 37/65 A kérdező kommentje:
Természetesen tudom. Azt mondta, hogy akkor is csak rám gondolt.
2023. aug. 11. 22:03
 38/65 anonim ***** válasza:
100%
És az assziny tud rólad egyáltalán? Mert szerintem nem..
2023. aug. 11. 23:28
 39/65 anonim ***** válasza:
78%

Hát akkor ennyiből a fél világot dughatná, hiszen úgyis rád gondol. 🤣

Eddig volt hihető a kamud.

2023. aug. 11. 23:29
 40/65 A kérdező kommentje:
Írtam már, hogy tud, nem olyan régóta, de tud, hiszen a férje el is költözött, nyilván nem hülye, tudja, miért költözik el a férje. Nem ismer személyesen, de tudja, hogy létezem, tudja, hogy most együtt vagyunk a párommal. Azt is írtam, hogy friss az elköltözés.
2023. aug. 11. 23:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!