Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A párom nemrég költözött el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nemrég költözött el otthonról. Mi már több éve vagyunk együtt, most lépte meg, hogy elhagyja a családját. Mégis folyton a feleségével levelezik, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Eddig titokban jártunk, reméltem, hogy most már az enyém lesz. Az rendben van, hogy a gyerekkel tartja a kapcsolatot, de a feleséggel minek? Együtt mennek az asszonynak bevásárolni, együtt mennek közös programokra és amikor velem van, ír a feleségének. Állítólag csak a gyerek miatt, de nekem ez egyáltalán nem tetszik. Vissza akar menni a családjához vajon?

2023. aug. 11. 18:26
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 A kérdező kommentje:
Nem tudtam, hogy nős.egy ideig. Aztán már tudtam, de azt mondta szeret és tényleg el is hagyta a feleségét meg a gyereket. De nem látom, hogy jobb lenne a helyzet, most annyival jobb, hogy nem titokban találkozunk. Ma már azt is mondta az asszonynak, hogy jöjjön fel az albérletbe ha akar a gyerekkel. Ide jöjjön, ahol most mi lakunk? Mármint én nem lakom itt, de igen, itt vannak a dolgaim stb.
2023. aug. 11. 18:48
 12/65 A kérdező kommentje:
Igen, tudja a nő, hogy miattam költözött el. Nincs semmi hitelük, sőt, a nőnek igen jó keresete is van. Azt mondta, csak az érdekli, mi van a gyerekkel, de én láttam, hogy nem csak erről szól a beszélgetés.
2023. aug. 11. 18:49
 13/65 anonim ***** válasza:
94%
Most majd a feleséggel fog téged csalni, de nem annyira titokban. Eddig is két nőt dugott, és ezt az állapotot akarja megtartani minél tovább. Ha nem szakítasz vele, meg is érdemled, hogy továbbra is csak a második legyél. Nem lenne jobb olyan férfi, akinél az egyetlen vagy?
2023. aug. 11. 18:52
 14/65 A kérdező kommentje:
Én nagyon szeretem és szeretnék vele lenni. Egy közös ismerőstől tudom azt is, hogy a majom párom azt mondta az asszonynak, hogy neki nem sürgős a válás, ha az asszonynak sem, akkor egyelőre maradjon így. Ez az ismerős ma látta őket és állítja, hogy igen meghitt viszonyban kávézgattak, egymás mellett ülve, pedig ott volt a gyerek, mégis ők ültek egymás mellett és az ismerős szerint nem úgy tűnt, mint akik rosszban vannak. Teljesen ki vagyok borulva.
2023. aug. 11. 18:54
 15/65 anonim ***** válasza:
93%
Lehet a karma most fog lecsapni... Egyutt lehetnel vele, de vissza huz a szive.
2023. aug. 11. 18:59
 16/65 anonim ***** válasza:
100%

Az hagyján, de hetek óta írogat a pasi rólatok, rendesen kiteregette a szennyest.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..

2023. aug. 11. 19:00
 17/65 anonim ***** válasza:
91%
Mi a szart szeretsz benne?
2023. aug. 11. 19:00
 18/65 anonim ***** válasza:
100%
Eddig veled csalta az asszonyt, most téged csal az asszonnyal. Hát ezt jól benézted. Én kiraknád a pasit, mert nagyon el van szállva.
2023. aug. 11. 19:07
 19/65 A kérdező kommentje:

Az biztos nem én vagyok. Szeretnék olyan fiatal lenni, de én annál már sajnos jóval idősebb vagyok. A többi sem illik rám #16. A párom és köztem is mindössze 2 év különbség van és nem is egy helyen dolgozunk.Remélem rólam nem ír amúgy ki ilyet senki sem. Mi amúgy eddig is folytattunk intim kapcsolatot, mégpedig nálam.

#17 szeretem a humorát, szeretem, hogy gondoskodó, szeretem vele a szexet is, mit szerethet egy ember a másikban? Engem az nem zavar, hogy volt felesége, de jelenleg még mindig van.

2023. aug. 11. 19:09
 20/65 anonim ***** válasza:
93%
És lesz is. Ő most tök boldog, hogy van egy asszonykája meg egy szeretője. Semmi nem fog változni.
2023. aug. 11. 19:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!