Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A párom nemrég költözött el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nemrég költözött el otthonról. Mi már több éve vagyunk együtt, most lépte meg, hogy elhagyja a családját. Mégis folyton a feleségével levelezik, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Eddig titokban jártunk, reméltem, hogy most már az enyém lesz. Az rendben van, hogy a gyerekkel tartja a kapcsolatot, de a feleséggel minek? Együtt mennek az asszonynak bevásárolni, együtt mennek közös programokra és amikor velem van, ír a feleségének. Állítólag csak a gyerek miatt, de nekem ez egyáltalán nem tetszik. Vissza akar menni a családjához vajon?

2023. aug. 11. 18:26
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 A kérdező kommentje:
Úgy felvállal, hogy már nem bujkálunk, ha találkozunk valakivel, nem kell hazudni, ki vagyok. De továbbra is szerintem túl sok időt tölt a gyerekkel, mármint vele töltsön, de nem kéne az asszonnyal is, így a gyereknek is olyan, mintha a szülei még együtt lennének
2023. aug. 12. 12:42
 52/65 anonim ***** válasza:
87%

Te Kérdező nagyon hülye vagy, bocs.

46-is vagyok. Az én párom 1x nem bujkált velem és 1x sem programozott az asszonnyal. Nem veszed észrey hogy hülyének vagy totálba nézve? Az hogy elköltözött, sz.art se ér ebben a helyzetben. De meséld csak magadnak a meséid továbbra is, hogy ez így jó.

2023. aug. 12. 12:49
 53/65 A kérdező kommentje:
Azt írtátok, hogy az asszony harcol, akkor viszont én is harcolok, mert ha már a költözést elértem, akkor mégis én vagyok előnyben, velem fekszik le este és velem kel fel, szóval mi ez ha nem előny? Idővel majd megszokja, hogy ez jobb, mint ami otthon volt
2023. aug. 12. 12:58
 54/65 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem meg pillatnyi rossz dontese volt a hozzad koltozes, es hamar leesett neki, hogy ez nem jo igy. Most eppen azon van, hogyan mehetne vissza ugy, hogy ne essen ket szek kozott a padlora. Siman lehet, hogy a regi anyu csak bolonditja, hogy kivagd, utana meg o is bemondja az unalmast. Vannak akik magukat is felhasznaljak a szemelyes bosszuhoz. MEg az is lehet, hogy nyitott hazassag lett koztuk, igy neked meg kell osztani apucit. Eddig se zavart, hogy a feleseget is lerendezi puszta jofejsegbol, ezutan sem ertem, miert zavar ez. Sajat magad hoztad ilyen helyzetbe, a kizarolagossag sose a volt a kapcsolatotok resze. Nalad alszik, ennyi tortent, lehet a munkahelye kozelebb van hozzad. Ne gondold, hogy a te erteked olyan nagyon magas, mar akkor bearaztad magad, amikor szeretove valtal. A szereto mindig egy leertekelt aru lesz a ferfiak szemeben, aki egy valamire jo, arra hasznalgatjak is, kenyuk kedve szerint. A tobbi az csak szavak szintjen letezo maszlag, kabitasra hasznaljak, hogy ne tudj tisztan gondolkozni.
2023. aug. 12. 13:15
 55/65 A kérdező kommentje:
Sajnos igazat kell adnom a kommentelőknek. Ugyanis beleolvastam ebbe a nagyon titokzatos " csak a gyerek miatt írok" levelezésbe. Igen, csúnya dolog beleolvasni, még csúnyább, amit találtam. Azt írta az asszonynak, a férfi, aki most hagyta ott őket, akiért ennyit küzdöttem és aki most szabadon velem lehet, hogy szeretne a jövő héten a közös tűzijáték nézés után felmenni és most jön a legszebb része, ha az asszony nem bánja, ő szívesen létesít intim viszonyt. De ezt nem ilyen szépen írta, hanem mint ahogy nekem szokta. Most komolyan én ennyire hülyére vagyok véve? Csak azért költözött el, hogy most velem nyíltan szexel, az asszonnyal meg akkor, ha az engedi? Még alig egy hete sincs szinte. Miért nem maradt ott, ahol annyira jól tudna szexelni? Szörnyű volt, legalább kétszer olvastam el, mert nem hittem el, hogy én ezt látom.
2023. aug. 12. 22:21
 56/65 anonim ***** válasza:
100%
Sajnalom, de te jartal a legjobban a sztoriban. Te otthagyhatod es vissza sem kell nezned. Nem te szultel gyereket ennek a takonygerincunek, es nem neked kell tartanod a kapcsolatot vele a gyerekek miatt. Ha vissza is fogadja az asszony, ugysem lesz hozza sokaig huseges. Nyugtasson az, hogy neked meg lehet normalis parkapcsolatod, meg ha erthetoen faj is most, de nekik egyutt sosem lesz boldog elettuk. A faszi nem fog megvaltozni, es a no sem lesz boldog amig vele van.
2023. aug. 12. 22:49
 57/65 A kérdező kommentje:
De egyszerűen fel sem foghatom. Én azt képzeltem, miénk a jövő, azért hagyja ott, mert már csak velem akar lenni. Akkor ennek az egésznek totál semmi értelme sem volt, mert közben azt írja az asszonynak, hogy mindig is kívánta őt és mikor ugye fent volt nála pár napja, akkor is szívesen megdugta volna, csak nem úgy alakult. Akkor mi a francnak kellett ez a költözés cirkusz?
2023. aug. 12. 22:53
 58/65 anonim ***** válasza:
100%

Az az izgi, amit nem szabad. Eddig te voltál az izgi. Most a felesége. Majd viaazaköltözik es akkor megint te leszel.

Ebben az egeszben a nyertes az lesz, aki meg tud szabadulni ettől a féregtől.

2023. aug. 13. 06:08
 59/65 A kérdező kommentje:
Azt írta, hogy még mindig jó döntésnek tartja a költözését, mert velem akar lenni. Aha, velem akar lenni, akkor közben minek jár vissza anyuhoz kósza numerára?
2023. aug. 13. 06:40
 60/65 anonim ***** válasza:
100%
Te tenyleg nem erted, hogy ossze vissza beszel. Ha nem csak dugni jartatok volna ossze, hanem probaltad volna megismerni, kiismerni, akkor most nem csodalkoznal kerekre guvadt szemekkel, hogy mi tortenik itt. A faszi csak sodrodik es epp az adott helyzethez igazodva keresi a kapszkodokat. Mindenkibe kapaszkodik, hogy ne sullyedjen el. Te ezt gondolod szeretetnek. Nem szeret ez senkit, a farkan kivul. Ha otthagyod, akkor keres majd mast a funkciodra. Nala a csereszabatossagot a lyuk adja, ha van masik lyuk, akkor neki az is jo. Talan megtanultad a lecket az elettol, hogy nem hetyegunk foglalt ferfival, mert eddig ezt a lecket te meg nem vetted komolyan. Innentol majd maskepp nezed, azt garantalom. Gratulalok, a kovetkezo szintre leptel, melynek neve mosogatorongy.
2023. aug. 13. 11:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!