Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A párom nemrég költözött el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nemrég költözött el otthonról. Mi már több éve vagyunk együtt, most lépte meg, hogy elhagyja a családját. Mégis folyton a feleségével levelezik, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Eddig titokban jártunk, reméltem, hogy most már az enyém lesz. Az rendben van, hogy a gyerekkel tartja a kapcsolatot, de a feleséggel minek? Együtt mennek az asszonynak bevásárolni, együtt mennek közös programokra és amikor velem van, ír a feleségének. Állítólag csak a gyerek miatt, de nekem ez egyáltalán nem tetszik. Vissza akar menni a családjához vajon?

2023. aug. 11. 18:26
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
91%

"mit szerethet egy ember a másikban?"

Én is ezt kérdezem, mert ő száz, hogy nem szeret, te meg lehet valami más érzést keversz a szerelemmel.

2023. aug. 11. 19:13
 22/65 A kérdező kommentje:
Ráadásul mindenbe segíti. Elviszi vásárolni, mert az asszony nem tud vezetni, de a családban van más,aki akár autóval el tudja vinni. Voltak a gyereknek együtt cipőt venni, miért az asszony egyedül nem képes erre? Elmentek közösen játszóházba is, mikor a párom is elvihette volna a gyereket egyedül. Ráadásul az asszony jár fogászati kezelésre rendszeresen és azt mondta neki a psprm,hogy szívesen elkíséri. Miért talán egyedül nem talál el? Együtt mennek augusztus 20-i tűzijátékot is nézni, na még az hiányzik, hogy utána majd elfelejt hazajönni és ott alszik, mert a gyerek azt is kéri. Tiszta őrület ez
2023. aug. 11. 19:15
 23/65 anonim ***** válasza:
94%
Nyugodtan hidd el, h még bőven dugja az asszonyt. Én kidobnám ezt a pasit, menjen csak vissza a drága nejéhez.
2023. aug. 11. 19:19
 24/65 anonim ***** válasza:
80%
Tudod te, mennyi megbeszélnivaló van egy gyerekkel kapcsolatban?
2023. aug. 11. 19:21
 25/65 anonim ***** válasza:
74%
Ja bocs, az viszont túlzás, hogy mindenben segíti a nőt, meg közös programokat csinálnak...
2023. aug. 11. 19:23
 26/65 A kérdező kommentje:
Azt sajnos tudom, hogy még mielőtt elköltözött, azon a héten volt szex, pedig nekem azt mondta, hogy semmit se érez az asszony iránt, hogy ő csak a gyereke édesanyja és persze sajnálja, hogy szomorú lesz, nem akarja, hogy beteg legyen stb. Ez rendben is van. Elvileg eddig csak nyilvános helyeken találkoztak, kivéve ma, amikor nagyon fontos volt a volt közös otthonba felmenni, ahol félig még ott lakik. Most munka után találkoztunk, de egyfolytában látom, hogy ír a nőnek, ezért írtam én is ide.
2023. aug. 11. 19:24
 27/65 A kérdező kommentje:
Mivel nem válnak el, abban maradtak, hogy amikor a párom ráér, szól és ha tudnak, találkoznak a gyerekkel. Teljesen rugalmasan. Úgyhogy nem beszélnek semmit, mivel a suli adott, abban nem lesz változás és azt eddig is az asszony intézte, tábor már nincs a nyáron, a gyerek meg tud a barátaival találkozni, ahhoz sem kell a párom. Ez egy teljesen önálló nő amúgy, eddig is egyedül csinált mindent, ezért sem értem a párom, hogy most hirtelen ott van mindenhol, mintha az asszony életképtelen lenne. De nem az egyáltalán.
2023. aug. 11. 19:26
 28/65 anonim ***** válasza:
92%

Te mit nem értesz? A pasi tovább dugja a feleségét, akitől eszében sincs elválni, de teljesen elköltözni se.

Téged most maximum tesztel. Ha úgy ítéli meg, hogy mindenben, de tényleg mindenben kétszer lekörözöd az asszonyt, akkor esetleg lehetsz te az első, ő meg a második, vésztartalék, ha ti esetleg szétmentek.

Nem tetszik? Dehogynem, hiszen vele vagy még mindig! Meg is érdemled!

2023. aug. 11. 19:33
 29/65 anonim ***** válasza:
94%

Ez baj azzal ha valaki veled csal, és folytat titkos viszonyt évekig.

Soha nem fogsz megbízni benne, mert TUDOD hogy egy gerinctelen aljadék, és mindig is az lesz.

Nos, ki milyen virágot szakít, ugyebár.. .

2023. aug. 11. 19:42
 30/65 A kérdező kommentje:
Na ez is milyen, hogy múltkor volt egy kis félreértés, ami miatt mi éppen találkoztunk, de az asszony azt hitte, hogy ők is találkozni fognak, ez egy fél órás hivatalos program volt és elment a nőhöz, én meg addig vártam rá.
2023. aug. 11. 19:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!