Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nemrég költözött el otthonról. Mi már több
éve vagyunk együtt, most lépte meg, hogy elhagyja a
családját. Mégis folyton a feleségével levelezik, mit
tegyek?
Az asszony majd elrendezi:
Megtesz mindent hogy visszakapja es te szakíts vele.
Amikor ez megvan dobja mint a sz@rt csak visszaadja előbb a fajdalmat.
Mattod ad nektek. Kb.ennyi lesz a aztori vége
2023. aug. 11. 23:41
Szerintem is visszanyalt a fagyi. Apuci meg mindig 2 nyarsat tart a tuzben, hulyere vesz minden not, akik statisztalnak hozza. A legtobb no kenyes arra, hogy masba ne martogassa a pasija a szerszamat, nalatok ez tok el van fogadva mindket oldalrol. A regi anyunak elonye van, nem is kicis, hiszen 1000 eve ismeri a ferjet, egyutt eltek, gyerek is van, ha beszallt a harcna es felvette a kesztyut, akkor te mar el is vesztettel mindent. Anyu vissza akarja kapni aput, az pedig ugy reagal ra, ahogy a nagykonyvben meg van irva. Te meg szeljegyzeten sem vagy, akarhogy is probalsz alafekudni.
2023. aug. 11. 23:57
43/65 A kérdező kommentje:
Ez aggaszt nagyon, hogy értem hagyta el őket, akkor velem kéne boldognak lennie, de ki is mondta, hogy neki ez most nehéz és nem feltétlen boldogságban úszik. Ráadásul viccesen meg is jegyezte az asszonynak, hogy jöhetnek hozzá aludni, amikor nem vagyok itt, mert itt csendesebb, mint náluk otthon illetve többször célzott rá, hogy a gyerekek miatt egy - egy éjszakára felmenne. Csak nem tudom hol aludna, mert van egy nagy francia ágy, amit most az asszony egyedül használ és egy sima ülőgarnitúra. Vagy úgy gondolja a drágám, hogy majd az asszony mellé fekszik, miután tőlem elment? Ez azért elég morbid
Vagy úgy gondolja a drágám, hogy majd az asszony mellé fekszik,miután tőlem elment? Ez azért elég morbid
Eddig is ezt csinálta,de most már nem kell titkolni!
Kérdező,Te mindig második leszel amíg ezt az embert beengeded a lakásodba!
Tegyél magadnak egy szívességet, saját magadra, életedre koncentrálj!!
2023. aug. 12. 04:35
45/65 A kérdező kommentje:
De azt gondolom, hogy amíg otthon volt, addig sem tudta az asszony megtartani. Akkor a párom maradt volna. Mégis eljött. Akkor ha addig nem ment ez a dolog, míg otthon élt, most miért sikerülne? Most velem korlátlan lehet, végre nem kell titkolnonunk, miért menne vissza?
Mert meggondolta magát. Az elköltözés nagy váltás, simán kifarolhat. Most meg izgalmas a feleséggel is az élet, mert feljárkálhat meg változás van a monoton hétköznapjaikban. Ez a szexet is visszahozza náluk.
Elmondom nálam hogy volt: a párom, mielőtt megismert már 1,5 éve el volt költözve. Amikor úgy letty hogy próbáljul meg együtt, már a válás ment. Másnap, amikor a gyerekekért ment, el is mondta az asszonynak, hogy ez van és innentől kezdve nemsokára bemutatja a gyerekeket valakinek.
Nem járkál haza, nem utalgat a volt nejének, hogy ott aludna, nem programoznak együtt a gyerekekkel (max az iskolai szereplés olyan, hogy mindketten ott vannak).
Azért szerintem érzed a különbséget, nem??
2023. aug. 12. 07:28
47/65 A kérdező kommentje:
Én nagyon remélem, hogy jól érzi magát velem és most, hogy szabadon vagyunk, inkább velem akar lenni. Ma is mennek a gyerekkel programozni, természetesen a gyerekkel és az asszonnyal. Nekem egész délután dolgom lesz és este sem találkozunk, szóval ez a nap sajnos az övék.
Jól teszik! Neked még sok boldogságot a pároddal! 😂
2023. aug. 12. 08:53
49/65 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem teszik jól. Azt hittem, én nyertem, engem választott, vége annak a fejezetnek és újat kezdünk. De továbbra is az van, hogy várom, hogy eltűnjön az asszony a képből, mintha nem lehetne tőle megszabadulni
A mostmar ferjem a csokunk utan egy honappal kesobb koltozott alberletbe, el az asszonytol es a gyerekkel. Engem felvallalt, ennek harom eve. Teged a kanid miert nem?
2023. aug. 12. 12:19
Kapcsolódó kérdések: