Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiak! Jelentkezzen, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Jelentkezzen, aki már régóta együtt van a barátnőjével/feleségével, de egyszer sem csalta meg, nem forgolódott más nők után, és hűségesen kiállt a párja mellett?

Figyelt kérdés
Életkort is írjatok légyszíves és azt hogy mióta vagytok együtt
2022. jan. 21. 00:30
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
68%
Kérdezhetnéd, hogy kit csípett meg radioaktiv pók, olyanból több van.
2022. jan. 21. 00:41
 2/31 anonim ***** válasza:
53%

Én barátom ilyen...

De csak azért, mert aszexuálisak vagyunk :D

2022. jan. 21. 02:39
 3/31 anonim ***** válasza:
90%

Mi ebben akkora csoda? Igen, vannak emberek, akik következetesen viselkednek és akkor vannak párkapcsolatban, ráadásul azzal, akivel tényleg normálisan tudják ezt megvalósítani és nem esik nehezükre tartani magukat az ígéreteikhez. Ezért fontos, hogy legyen önismereted és ne megalkuvásból gyere valakivel össze...

35F

2022. jan. 21. 05:36
 4/31 anonim ***** válasza:
86%
10 éve vagyunk együtt egyébként
2022. jan. 21. 05:36
 5/31 anonim ***** válasza:
42%

Ilyen férfi nincs!

Olyan lehet aki nem csalta meg a párját.De olyan nincs aki soha egyetlen pillanatra sem nézett rá "úgy" egy másik nőre! De nem csak férfiba nincs ilyen, nőbe sincs!

2022. jan. 21. 05:58
 6/31 anonim ***** válasza:
89%

31f 10éve boldog párkapcsolatban,ebből 5év házasság.

Forgolódninszoktam, még mondom is neki,hogy aztnezd milyen csinos!

Ő meg a srácokra mondja,hogy hű,de megpörgetném..

Néha komikus,de nagyon jó a viszonyunk. Sosem csaltuk meg egymást. Ő a legjobb barátom, pontosan tudjuk hol a határ. Néha anyáskodó,néha barát,néha cinkostárs🙂

2022. jan. 21. 06:23
 7/31 anonim ***** válasza:
89%
9 éve vagyunk együtt. Majdnem 5 éve házasok. Soha nem fordult meg más nő a fejemben.
2022. jan. 21. 06:53
 8/31 anonim ***** válasza:
89%

Nem csalja meg mindenki a párját, ez kicsit el van túlozva.

Az más, hogy az ember..legyen NŐ vagy Férfi az illető néha mást meglát és végigfut az agyán, hogy milyen lehetne. De ebben semmi rossz nincs.

2022. jan. 21. 07:18
 9/31 anonim ***** válasza:
22%

Utolsó hogy ne lenne??

Ha a feleséged mondjuk arra az utcán látott pasira gondol miközbe nyalod... Hoppá.

2022. jan. 21. 07:37
 10/31 anonim ***** válasza:
92%

34 éves vagyok, 3 éve a párommal.

Egyébként sem voltam soha hűtlen típus, de a jelenlegi párommal annyira kiegyensúlyozott és tökéletes a kapcsolatunk, hogy nincs az az isten, hogy ezt tönkre tegyem és őszintén nem is vágyom másra.

Persze én is megszoktam nézni a szép nőket, van, hogy a barátnőm is partner ebben, ő is megszokta jegyezni ha szép nőt látunk de ennyiben kimerül.

Nem nehéz és nem teher hűségesnek lenni a megfelelő partner oldalán.

34/F

2022. jan. 21. 08:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!