Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Női szempontból valójában még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női szempontból valójában még a mintaférfi és mintaapa is végül a "selejt" kategóriába kerül?

Figyelt kérdés

Tehát nem számít ha egy férfi tegyük fel tényleg minden szempontból tökéletes, mondjuk semmi negatív férfitulajdonsága nincs, ami miatt a nők általában válni szoktak.

Akkor viszont pontosan az fog problémává válni benne, hogy "hát túl tökéletes", "semmi probléma nincs", "még egy jót veszekedni sem lehet vele" stb.

2023. júl. 1. 14:03
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
0%

29 Ezt én nem is tagadom, hogy az elkövetők nagy többsége férfi. A cigányok és a bűnözés között is van egy erős korreláció, mégis megütheti a bokáját, aki nem elég óvatosan fogalmaz. Úgy látszik, a férfiak általánosításában nem látsz semmi rosszat.

Én azt nem értem, hogy amikor elolvasod, hogy a válaszoló szerint "ti" azaz mi erőszakoljuk meg a nőket, azután hogy van képed az én nyakamba varrni, hogy ÉN azonosítom magam az elkövetővel és ÉN vallalok vele lelki közösséget. Ott van a szemed előtt, hogy valaki más vádolt meg ezzel, de inkább nem veszel róla tudomást és próbálod áthárítani, mert ugye női részről igazságtalan vádaskodás nem létezik. Elképesztő a kognitív disszonanciád.

30 Nem érdekel, de oldalakon keresztül írogatsz nekem es a nagy keménykedésed utan még sajnáltatni is megpróbáltad magad. :D De amikor én írtam az én bajomról, azt letagadtad. :D

Most egy olyan dolgot fejtegetsz, amiről már írtam, hogy létezik, de borzalmasan eltúlzod. Úgy jutsz el a következtetéseidre, hogy önkényesen hazugságnak minősítesz mindent, ami nem tetszik és így csak a neked tetsző dolgok maradnak.

2023. júl. 1. 16:52
 32/37 anonim ***** válasza:

Nem sajnáltattam magam sehol, engem nem kell sajnálni. Én feldolgoztam a sérelmeimet és megtanultam megvédeni magam, egyáltalán nem sajnálatra méltó az életem.

A problémádról valójában nem írtál semmit. Nem tudjuk, mi történt veled.

Az viszont változatlanul teljes bullshit, ami a kérdésben le van írva.

2023. júl. 1. 16:56
 33/37 anonim ***** válasza:
47%
Miért kellene bármit mondanom? Hiszen már eldöntöttétek, hogy az csakis kitalált történet lehet. Innentől tök mindegy. De akkor legalább ne vetted volna elő a zaklatásos történeteidet, amik alapján általánosíthatod a férfi nemet. Akinek ekkora arca van, az ne várjon empátiát.
2023. júl. 1. 17:03
 34/37 anonim ***** válasza:
100%

"Én azt nem értem, hogy amikor elolvasod, hogy a válaszoló szerint "ti" azaz mi erőszakoljuk meg a nőket, azután hogy van képed az én nyakamba varrni, hogy ÉN azonosítom magam az elkövetővel és ÉN vallalok vele lelki közösséget."

Mert játszod ezt a nők vs férfiak játékot. Amikor a férfiak azt mondják, "ilyenek a férfiak", és te nem mondasz semmit, akkor azonosulsz minden férfival, aki kineveti az áldozatokat, akármilyen neműek.

Ez annyira elvakít téged, hogy nem Péterként gondolsz magadra, hanem egy csorda tagjaként. Ha egy férfitársad azt mondja, az ég lila, egy nő azt, hogy kék, te is azt mondod, hogy lila, mert #bajtársiasság.

Sztem nekem 4 pipám van, a másik válaszolónak 4 és fél, én írtam azt, hogy kitalált a sztori, és tartom továbbra is.

"Aki nem jár más nők után, azt lenézik, mert úgy értékelik, hogy csak nincs más lehetősége."

Komolyan azt hiszed, hogy aki a valóságban él, az elhiszi, vagy azt látja, hogy ez igaz a nőkre? A nőkre. Tehát minden nőre. Nem specifikálod, hogy "itt nálunk a cigányputriban, ahol abban nőnek fel, hogy az apjuk kurvázik", nem, a nők.

2023. júl. 1. 17:05
 35/37 anonim ***** válasza:
47%

Tetszik, hogy burkoltan a családomat minősíted, de engem vádolsz történetek kitalálásával. :D

Na most akkor jó lenne, ha eldöntenéd, hogy az a hibás, aki magára veszi, vagy az, aki nem specifikál. Mert most úgy állítod be, hogy kussolnom kellett volna, amikor a férfiakat kollektíven állatoknak nevezte és belevett az erőszakoló férfiak halmazába. Az én hibám, hogy ezen felháborodtam és biztos csak a csordaszellem miatt, mert egy férfinak nem lehetnek saját gondolatai. Viszont ha így van, akkor neked semmilyen a nőket címező dologra nem szabadna válaszolnod, amennyiben téged nem érint, illetve kritikát sem fogalmazhatsz meg az általánosítas miatt, mert akkor még te leszel a hibás a saját logikát szerint.

2023. júl. 1. 17:14
 36/37 anonim ***** válasza:
Nem, nincs ilyen. Legalábbis bennem nincs ilyen gondolat.
2023. júl. 1. 18:41
 37/37 area52 válasza:
4%
Női szempontból végül minden és mindenki a selejt kategóriába kerül. Kell az izgalom, a balhé.
2023. júl. 31. 00:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!