Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női szempontból valójában még a mintaférfi és mintaapa is végül a "selejt" kategóriába kerül?
Tehát nem számít ha egy férfi tegyük fel tényleg minden szempontból tökéletes, mondjuk semmi negatív férfitulajdonsága nincs, ami miatt a nők általában válni szoktak.
Akkor viszont pontosan az fog problémává válni benne, hogy "hát túl tökéletes", "semmi probléma nincs", "még egy jót veszekedni sem lehet vele" stb.
Meg a nagy francokat. Kár is ezzel áltatni magatokat.
Amúgy a hűséges az, aki megtehetné, hogy más nőket hajt, de nem teszi. Mert szereti, tiszteli a párját, meg mert van gerince és így dönt.
Egyébként én azzal nem tudok mit kezdeni, hogy a férfi sír, hogy elhagyták, pedig tökéletes volt a kapcsolat. Max mosolygok rajta.
SZERINTE volt tökéletes. Ha a nő szerint is az lett volna, nem hagyja el.
Van olyan, hogy a férfi rendes, de a nő már nem szereti, de kár is nemeket mondani, mert a fordítottja is. Senkinek nem lehet felróni, hogy hogy képzeli, hogy válik/szakít. Ha nem érzi jól magát a kapcsolatban és javíthatatlannak ítéli meg, akkor az a megoldás, hogy szakít.
Amúgy az exem is azt terjesztette mindenkinek, hogy ő szinte tökéletes társ volt, lelkét kitette értem, mégis szívtelenül elhagytam, mert családi tragédia érte, és gyengének mutatta magát előttem. Azt állította, hogy ő azért csodálatos, mert hűséges, őszinte, ő mindent nyíltan és intelligensen meg tud beszélni, ő nem köntörfalaz, és soha nem tudna olyan primitív módon állni a nőkhöz, úgy beszélni róluk, mint más férfiak, pl. a haverjai, akik mégis sokkal sikeresebbek a nőknél. Szerinte emberfeletti módon szerelmes volt belém, egész nap csak rám gondolt mindig, de nekem ez nemhogy nem volt elég, hanem állítása szerint emiatt is csak gyengének láttam, megszűnt nekem létezni, mint férfi, mert felszínes ösztönlény vagyok, és nekem olyan kell, akire eszeveszetten nedvesedik a bugyim és érzelmi hullámvasútra tesz azzal, hogy bizonytalanságban tart, hogy egyáltalán lesz-e elköteleződés és kapcsolat vagy sem.
Nos, a valóság az volt, hogy bántalmazott, azért hagytam el, de még így is hónapokig tűrtem, hallgattam az 50 db bocsánatkéregetését, a felelősséghárító magyarázkodását, hogy miért idegbeteg, érzelmi sérült.
Olyan is volt, hogy egy barátnőm pasija vinnyogott nekem, hogy a barátnőm elhagyta, és, hogy bezzeg addig szerelmesen futott utána, amíg csak szexet akart tőle, de ahogy beleszeretett és tökéletes volt a kapcsolat, hirtelen alábbhagyott a lelkesedése és már nem tisztelte.
A valóság az volt, hogy sorozatosan volt prosztó vele, állandóan kompromisszumképtelen volt, és utólag kiderült, hogy meg is csalta.
Szóval fenntartásaim vannak, amikor azt mondja a pasika, hogy öt a tökéletessége, érzelmessége miatt hagyta el a nője, tulajdonképpen nárcisztikus színezete van az ilyennek.
De még ha véletlenül igazat is mond, akkor sem tehet róla a másik fél, ha nem érzi azt, amit kellene, és inkább szakít. Ha nem érzi azt, amit kellene, akkor már nem tökéletes a kapcsolat.
Valóban nagyon reális hogy egy emberi lény tökéletes legyen, és ne legyenek hibái. A való életben rengeteg ilyen férfi van, és a nők a semmiért válnak el tőlük. Mindenki számára elérhetőek a statisztikák, hogy mi miatt történnek nagyrészt a válások, és az első helyen tényleg az van, hogy a nő csak szart akar kavarni, és el akarja választani a tökéletes férfit a szeretett gyerekétől.
Mivel teszem azt te is tökéletes férfipéldány vagy, ezért a legjobb megoldás számodra ha egy az egyben elfelejted a női nemet. Még csak ne is nyüszíts miattuk a neten minden krva nap. Töröld magad a gykról. Nem éri meg a nőkkel foglalkozni, hidd el :(
Add fel a társkeresést örökre. Helyette inkább menj önkénteskedni, vagy mittudomén.
Itt még csak nem is EGY hülye nőről van szó, aki elválik EGY tökéletes férfitól, hanem úgy ámblokk A nőK selejtezik ki a tökéletes férfiak hordáit.
Miért van az hogy "egyesek" full elvesztik a józan eszüket ha a nőkről van szó? A létező legabszurdabb, pszichiátriára való állítást mondhatja itt valaki a teljes női nemről, és amikor az itteni nők ellenkeznek, akkor megy az, hogy "na a libák képtelenek beismerni hogy nem tökéletesek :) :) szmájli :) mindig a férfi a rossz :) ): :) "
Kb legalapvetőbb racionalitást is felülírja a frusztráció.
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__12..
15-ös válaszoló konkrétan leírta, hogy a férfiak állatok és óvatosnak kell lenni velük. Ezt így kollektívan. Valamint T/2-ben írta, hogy TI erőszakoljátok meg a nőket. Ilyenkor az összes feminista jogvédő kussban marad. Így könnyű, hogy ami nem titeket igazol, azt egyből hazugságnak minősítitek, ignoráljárok. Ja és az is baromi haladó-progresszív, hogy aki nem ért egyet, arra egyből az a válasz, hogy a férfiasságát vonjátok kérdőre. Az a komoly intellektuális és erkölcsi felsőbbrendűség mindig kibújik a zsákból. :D
Férfiak erőszakolnak meg nőket általában, és nem egy másik nő. Valamint majdnem minden nőt zaklattak már élete során legalább 1x szexuálisan valamilyen formában. Kit enyhébben, kit durvábban. 15 évesek voltunk egy barátnőmmel, amikor követett minket a parkban egy vén phasz, és a fa mögül leselkedve verte ránk. Anyukám mellé beszállt a liftben egy perverz gheci külföldön, és ott mellette elővette a farkát, elkezdte verni, és közben a saját anyanyelvén mormogott neki folyamatosan, majd a folyosón követte. Az volt a szerencse, hogy anyukám egy férfi kollégájával utazott, és időben eszébe jutott, hogy az ő szobája felé vegye az irányt a sajátja helyett.
13 éves korom óta ér rendszeresen mocskos nyelvezetű zaklatás, és rengetegszer fogdostak is az engedélyem nélkül, és nekik állt feljebb ha kaptak egy pofont vagy egy jókora rőgást a sípcsontjukba.
Az első párom vinnyogva könyörgött, amikor éppen nem akartam lefeküdni vele, majd miközben aludni próbáltam, nyúlkált, fogdosott, sutyorgott a fülembe, hogy ő nagyon kanos, majd 20x-i nemet mondás után hátulról belém nyomta a farkát.
Nemcsak az a zaklatás, és erőszak, amikor a sötét bokorból rádveti magát egy idegen, aztán leteper a földve, te meg sikítva, sírva próbálsz szabadulni. Az esetek többségében úgy történik, hogy ismered az illetőt, van valami előzmény, aztán eljön a pillanat, amikor lesz.arja a határaidat, kéréseidet.
Nem minden férfi ilyen, van sok normális. Többek között a párom is, fiútestvérem, férfi kollégáim, meg még számtalan, akit nem ismerek. De ettől még nem kell vakon bízni mindenkiben és kvára igaz, hogy vigyázni kell, óvatosnak lenni. Aki ezen megsértődik, annak nem tudom, mi jár a fejében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!