Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A degenerált média azt ültette el a nőkben, hogy csak a szálkás férfi a férfi, a többi az selejt?
Figyelt kérdés
2023. jan. 6. 09:42
1/9 anonim válasza:
Igen, ahogy azt is, hogy csak a vékony, szép arcú, telt idomokkal rendelkező fiatal nő a nő.
Akik ezeket beveszik, azok pedig legalább annyira degeneráltak, mint a média, ami ezt terjeszti.:)
3/9 anonim válasza:
Társkeresésben az a "férfi" és a "nő", akire megdobban a szíved.
4/9 anonim válasza:
Szerintem emiatt is a Gyúcsán a hibás...
5/9 anonim válasza:
Ezert irta bele az a szakallas neni az alkotmanyba, hogy ki a ferfi es ki a no.
6/9 anonim válasza:
Olyan szakállam van, hogy egy szállal szíven szúrhatnék bárkit, mégsem tapasztaltam azt, hogy bugyiáztató szuperférfi lennék.😂 Tény, nem is teperek ezért a címért, teljesen képben vagyok saját magammal.😁
7/9 anonim válasza:
Szerintem meg, ha meg vagy borotválkozva, végre kitűnhetsz a tömegből a sok szakállas arc közül! ;)
8/9 anonim válasza:
Most szálkás, vagy szakállas a kérdés?
Mert nem tudok olyan történelmi példát felhozni, amikor egy dagadt zsírdisznó a nők álomférfija lett volna. A háborúban nem sokra mentél volna a 100kg elhízott testeddel.
A szakáll meg egyéni preferencia, anyám pl utálja, nekem se annyira jön be
9/9 anonim válasza:
Nem, ezt az evolúció ültette el a nőkben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!