Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi azt legtöbb ember egy 30 hoz közeli szűz srácról azt, hogy tuti degenerált, vagy csúnya, vagy lelki sérült (esetleg mindhárom), holott lehet kiegyensúlyozott életet él, total boldog, Isten tartja a másik felének (nem pap), nem pedig a nő?
"Miért hiszi azt legtöbb ember egy 30 hoz közeli szűz srácról azt, hogy tuti degenerált, vagy csúnya, vagy lelki sérült (esetleg mindhárom)"
Mert többnyire az.
"Lehet ez is, ilyen is egy 30 körüli szűz srác?"
Igen, de ez ritka. Az előbbi gyakoribb.
Talán azért mert egy 30 éves hímnemű FÉRFINEK definiálja magát nem srácnak! Ha ezt a problémát megoldottad esetleg elgondolkodtál rajta már jelentős lépéseket tettél az ügy érdekében.
38F
Pedig tényleg gáz!Én csak tudom,27re sikerült összehozni.És igen,saját bevallásom szerint is egy ba@om vagyok!
Nem százas,magának való,és éppen készülök csődöt mondani mint férj.Ez van.Valamit csináljál magaddal mert ez már így milyen?Aztán ha nem megy nyugodtan hátradőlhetsz,hogy azért megpróbáltad.Úgyis az lesz a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!