Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha csúnya vagyok? Ki lesz így a barátnőm?
Figyelt kérdés
2014. márc. 21. 17:22
1/10 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy csúnya vagy?
2/10 anonim válasza:
Majd a Vadai Ágnes lesz az drága Ferikém.
3/10 anonim válasza:
kép nélkül nem tudunk segíteni
4/10 anonim válasza:
Már annyira hiányzott egy ilyen típusú kérdés. Kész felüdülés olvasni
5/10 A kérdező kommentje:
1. Oké, lebuktam. Igazából a személyiségemmel vannak a legnagyobb problémák, csak könnyebb volt erre fogni. Sajnálom, el kellett volna mondanom.
2014. márc. 21. 17:28
6/10 anonim válasza:
Jó...akkor mik a hibák, mert enélkül elég nehéz lesz válaszolni a kérdésedre
7/10 anonim válasza:
Attól, hogy itt siránkozol nem lesz barátnőd. Ez kipróbált módszer, sokaknak sikerült egyedül maradni az 5326436246. ilyen kérdés kiírása után is.
Ha baj van a személyiségeddel változtass rajta.
PUA tanfolyam, bármi. De neked kell tenned azért, hogy legyen barátnőd.
8/10 A kérdező kommentje:
6. A kérdésemre egyébként is nagyon nehéz lenne válaszolni.
2014. márc. 21. 17:42
10/10 anonim válasza:
A szépség relatív. Szóval nem tudom mire föl mondod azt,hogy csúnya vagy. Lehet több száz lánynak te vagy az ideálja. Szóval minek ez az önkritika?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!