Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 26 éves férfiként nem találtam meg az igazit, akkor már el vagyok késve és már csak a “selejt” maradt nekem?
De cukker.
Vki még 40 felett is csak d.gópajtikat keres, de egy 26 éves még az igazit keresi:)
De kár hogy igy megromlanak a pasik később:(
30N-ként osztanám meg a tapasztalataimat.
A selejt sajnos egy létező réteg, de nem abban a kontextusban, ahogy te gondolod. Én is az vagyok.
Lényegében a halmozottan hátrányos helyzetűek és a lelkileg politraumatizáltaknak tartoznak ide, akik a pszichoterápiára gyakorlatilag rezisztensek. Ezek lehetnek érzelmileg éretlen szülők gyerekei. Az érzelmi ertetlensegbe meg sokminden beletartozik. Pl alkoholista, elhanyagoló, bántalmazó szülők és környezet.
Én ilyen környezetben nőttem fel. A 2,5 éves terápiám előtt inkább bántalmazói párkapcsolataim voltak, utána meg elhanyagoló, nem akartak elkotelezodni.
Aki normális(értsd: biztonságosan kötődik, nem fél az elkotelezodestol), azok nem kíváncsiak rám. Akivel meg sikerül párkapcsolatot kialakitani, azzal meg én nem vagyok kisegitve.
Elkésve nem vagy, de jobb ha átgondolod, hogy mi van a te puttonyodban és ha te is ebbe a "selejt" kategóriába esel, akkor keress egy pszichológust, akivel ezeket át tudod dolgozni.
Lehet nem sikerül elsőre, meg több szakembert is meg kell járni, de ha változtatni szeretnél, akkor ezt muszáj lesz bevallalnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!