Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha férfiként nem nagyon kívánom a szexet,akkor aszexuális vagyok,depresszió miatt van, vagy csak nem találtam megfelelő partnert?
Eddig nem igazán volt olyan szexuális kapcsolatom, amit úgy igazán élveztem volna. Mondjuk hozzá kell tenni, hogy nem sok lánnyal voltam, és egyikért sem voltam úgy igazán oda. Általában nagyon rágörcsöltem,izgultam és ezért lelankadt, aztán kézzel kellett rásegítenem és akár egy óráig tartott mire ellazultam és összejött az aktus.
Ezzel szemben 3 lányba voltam totálisan szerelmes plátóian,de nekik nem kellettem, így sosem derült ki, velük milyen lett volna.
Gondolkoztam már rajta, hogy mi lehet a pontos kifejezés, ami illik rám.
Mert az biztos,h nem vagyok sem meleg, sem impotens, csak nők tudnak felizgatni, de közülük is csak egy részük. Reggel mindig van merevedésem, tehát egészségügyi problémáim nincsenek. Nyilván amiatt szorongok, mert jól akarok teljesíteni. Érdekes módon ennek ellenére nem volt egy lány se, aki ezután meg akarta szakítani a kapcsolatot,sőt volt aki kifejezetten örült,h nem ér véget olyan gyorsan a szex. Nekem viszont nem tettek jót ezek a kapcsolatok. Depresszióba estem amiatt, h nem találtam megfelelő partnert,akiért odáig vagyok. Közben olyan lányokra vágytam, akik rám se hederítettek.
Ne a szex szintjén közelítsd meg a kérdést, hanem a kielégülés szintjén.
Maszturbálni van kedved, szoktál viszonylag gyakran?
Korábban mi volt a helyzet ezen a téren? Ha mindig ugyanilyen volt a libidód, akkor nem hiszem, hogy betegség, hanem te egyszerűen ilyen vagy, kisebb az étvágyad vagy aszexuális vagy.
Ha új ez a dolog, akkor lehet depresszió. Bár annak azért már tünetei is vannak. Például az egyik legmarkánsabb az alvási ciklus felborulása.
Ha a maszturbálás működik, akkor lehet, hogy szerelemtől/személytől függ, érzel-e hasonlót a nők irányába...
Reggel a húgyhólyag nyomja a prosztatádat. Ezt ne keverd már azzal hogy egy nőre feláll....
Kevered a szezont a fazonnal!
Meg a legjobb úton haladsz afelé hogy sosem fogsz tudni megdugni senkit. De verd csak tovább, te észlény...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!