Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kinek mi a véleménye a swinger...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mi a véleménye a swinger clubokról? Szoktatok akár egyedül, akár a párotokkal közösen járni ilyen helyekre?

Figyelt kérdés

tegnap 10:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Az erotika templomai :) Aki szereti a kötetlen, diszkért szexualitást, vagy többes mókát keres annak földi paradicsom.

Előnye, hogy adott a hely, az idő, s azonnal 100% kamumentesen lehet ismerkedni, mindenféle előzetes variálás nélkül. Aki párcserét keres az egy este több párral beszélget, ismerkedik mint a netről 5 év alatt (hosszas kikvagytok/mitkerestek/képcsere/számcsere/mikorholjónektek egyeztetés után).

Szóló pasiként ha egy alap szintet megüt valaki külső megjelenése ÉS normálisan kezdeményez akkor jó az esély, hogy x. játékosnak be tudsz szállni valahova.

Szóló nőknek meg Kánanán, akár pasit, pasikat, párt keresnek azonnal svédasztalról válogathatnak a kínálatból.

tegnap 11:00
 2/13 anonim ***** válasza:
92%

Mint ahogy az első írja.

Erős férfitöbblet van így a nők válogathatnak kedvükre. Amit én tapasztaltam.

tegnap 11:02
 3/13 A kérdező kommentje:
Jól hangzik. :) Mi párként mennénk és kíváncsi vagyok, hogy mennyi az esélyünk egy igazán izgalmas estére. :)
tegnap 11:02
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

#2 klubja válogatja mekkora a pasitöbbség, van ahol nagyon-nagyon korlátozzák a szóló pasik számát és kb. 1:1 a nemek aránya.

#3 attól függ mit kerestek, melyik klubba mentek és melyik nap, de igen jó az esély rá :) Mindenesetre több mint a netről keresgélve.

tegnap 11:05
 5/13 A kérdező kommentje:
Esetleg tudnátok ilyen clubokat ajánlani? Mi egyelőre csak a glory cafét találtuk.
tegnap 11:07
 6/13 anonim ***** válasza:
88%

Hát nekünk kicsi a tapasztalatunk "csak" 2x voltunk ugyanabban a klubba. De akkor erős férfitöbblet volt.

De mi párban mentünk, kíváncsiságból nem beszállni sehova.

tegnap 11:09
 7/13 anonim ***** válasza:
90%

#5 a Glory nem swinger, hanem egy pub, szexmozi, swinger speciális elegye.

Négy public (nem meghívásos) klub van Bp-n és 4-5 nagyobb (meghívásos) privát parti.

Mondom attól függ mit kereestek.

tegnap 11:09
 8/13 anonim ***** válasza:
30%
Már nagyon szeretném kipróbálni, meglátjuk ehhez találok e egy hölgy partnert aki szintén. F.
tegnap 11:15
 9/13 anonim ***** válasza:
90%
Már öreg vagyok hozzá, pedig érdekelt volna. 50F
tegnap 11:21
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Az én kedvenc helyem a Swinger For You, amely A MOM Park mellett van. Az a hely egy kis ékszerdoboz, ugyanis nagyon jók a fények, kitűnő a jakuzzi, jó a szauna, szépek a szobák és biztonságos a környezet is. Szerencsére a tulaj nem enged be mindenféle jöttment embereket, így a közönség is egész normális. A TikTak inkább pároknak nyújt nagyobb élvezetet, ugyanis oda kevésbé engednek be szóló pasikat, csak a párok és a szóló csajok arányaiban, de nagyon jó helynek mondja mindenki. A Dreamlandben még sosem voltam, viszont arról nem hallottam túl sok jót. Elmondások szerint fura, fűstösképű arcok járnak, akik sokszor követik a párokat és közben recskáznak rájuk. Azt mondják, hogy kiábrándító lett.
tegnap 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!