Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kinek mi a véleménye a swinger...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mi a véleménye a swinger clubokról? Szoktatok akár egyedül, akár a párotokkal közösen járni ilyen helyekre?

Figyelt kérdés

tegnap 10:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

#8 ha lemész egy klubba akkor igen. Ha arra vársz, hogy majd egy nő jól bevezet akkor nem. Nem túl férfias ha valaki "jaj vezessen be valaki" alapon puncsol, kb. mint a szűzfiúk szánalomszexért sóvárgása.

Ha klubbon kívül keresed akkor meg normál ismerkedés, s majd felveted a csajnak lenne-e kedve kipróbálni a többes szex örömeit. Normál ismerkedés = normál úton, mintha nem swingerhez keresnél kísérőt (beugró szint: szimpátia, bizalom, vonzalom, vágy - azaz amúgy is dugna veled).

tegnap 11:27
 12/15 A kérdező kommentje:
Szuperek vagytok! Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
tegnap 11:37
 13/15 anonim ***** válasza:
81%

Biztosan jó dolog, akiknek megfelel, s biztosan jobb, mint a neten kutatni.

Én egyedülállóként tuti nem mennék, viszont párhoz igen, fotózni, videózni. 😉

tegnap 11:42
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

9#: Már öreg vagyok hozzá, pedig érdekelt volna. 50F

Rossz duma.👌💯 Öreg az országút, de mindenki annyi amennyinek èrzi magát. 👌 Èn 57 èvesen 30-nak èrzem magam, úgy is èlek. 👌💯 Engem is èrdekel, csak jelenleg nèmetben vagyok. 🤷

ma 05:31
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Jól mondja a 14-es válaszoló. Párom is 50,én idősebb. Engem is foglalkoztat a swinger. Őt inkább a hármas 2ff 1n. Vagy 2n 1ff. Nekem tetszene a négyes 2ff 2n,párcsere, swingeren kívül.

50+N

ma 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!