Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok! Mentek holnap pridera?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mentek holnap pridera? Ha igen, egyedül, barát barát/nővel, párotokkal? Hány évesek vagytok?

Figyelt kérdés
2021. júl. 23. 14:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
73%

Nem megyek, a 4 fal között csinálom a barátnőmmel és szivárványos zászlót sem teszek ki az erkélyre.

Tudom, hogy ez csalódás...

2021. júl. 23. 15:27
 2/18 anonim ***** válasza:
44%
Miért kell mindenki tudja, hogy leszbikusok vagytok? Abból akartok elismerést? Az egyes válaszolóval semmi bajom nincsen, ellenben az olyanokkal van, akik abból akarnak dicsőséget, hogy másak. A heterók miért nem csinálnak heteró ünnepet? Sajnos nagyon kevés az értelmes leszbikus, meleg, biszex.
2021. júl. 23. 15:33
 3/18 A kérdező kommentje:
1: de nem is vagy lány. A kérdés pedig nekik szól.
2021. júl. 23. 15:51
 4/18 anonim ***** válasza:
59%
Biszex vagyok, voltam már többször szvingerben is, felőlem mindenki abba a lyukba dugja, amelyikbe csak akarja, de soha eszembe nem jutott volna elmenni arra a "melegfelvonulásra". Annak semmi köze a melegjogokhoz, tökéletes polgárpukkasztás, illetve mostanában politikai ugródeszka.
2021. júl. 23. 15:56
 5/18 A kérdező kommentje:
Ma Mo-on aztán tényleg politikai ugródeszka... :)
2021. júl. 23. 16:57
 6/18 anonim ***** válasza:
72%

Én nem megyek elvből

Párom megy a barátaival :)

2021. júl. 23. 17:27
 7/18 anonim ***** válasza:
73%
nem, van más program ami érdekesebb.
2021. júl. 23. 19:36
 8/18 anonim ***** válasza:
84%
Nem megyek, mint ahogy az országban élő homo-/biszexuálisok többsége sem megy. A felvonuláson elve több a szimpatizáns, mint a meleg, csak úgy mondom. Semmi értelme.
2021. júl. 23. 20:14
 9/18 KriszATüzes ***** válasza:
41%

Egy kérdés, szerintetek mit értek el ezzel az egésszel azon kívül,hogy felkapja a média? Szerintem nem köztéren folytattok szexuális életet,hogy mindenkire tartozzon.Katólikus vagyok s tartom magam Teremtőnk családképjéhez, viszon semmi problémám sincs azokkal akik nem követik. Viszont nem tartom helyesnek az efféle megnyilvánulásokat. Jó,menjetek el klubbokba s az erre fenntartott helyekre,de ne köztérre, ezzel csak magatokra hívjátok a figyelmet s nagyobb szálka lesztek egyesek szemében.Így csak tüzet szítotok, kérlek, én kérlek titeket maradjatok a szolídabb,felvonulások nélküli életnél, mert ez az egész nem a ti javatokat szolgálja...

Ha elolvasta valaki,annak köszönöm.

Szeretettel felebarátai iránt

Krisztián

2021. júl. 24. 07:44
 10/18 anonim ***** válasza:
65%
Én a barátnőmmel megyek, ő 24 éves én 19 vagyok. Három éve vagyunk együtt.
2021. júl. 24. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!