Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok! Mentek holnap pridera?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mentek holnap pridera? Ha igen, egyedül, barát barát/nővel, párotokkal? Hány évesek vagytok?

Figyelt kérdés
2021. júl. 23. 14:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
9%
10#-nek: 16 évesen tartós nemi kapcsolat? Kiskorúként? Hm...
2021. júl. 24. 11:57
 12/18 A kérdező kommentje:
11: esetükben 14 év a beleegyezési kor határa
2021. júl. 24. 11:59
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell,az útvonal melett lakok 🙂
2021. júl. 24. 15:27
 14/18 anonim ***** válasza:
90%

Én egyedül kimentem, mert nagyon kíváncsi voltam rá, hogy milyen egy ilyen rendezvény. Kár, hogy nem ért rá senki az ismerőseim közül, úgy jobb lett volna. Azért érdekes volt, nem bántam meg, hogy kimentem.

31N

2021. júl. 25. 11:35
 15/18 A kérdező kommentje:
14: érintett is vagy?
2021. júl. 25. 11:36
 16/18 anonim ***** válasza:
27%

#11nek.

Miközöd hozzá?

2021. júl. 25. 13:01
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
#15: igen, leszbikus vagyok :) (#14)
2021. júl. 25. 15:52
 18/18 Paczalos István ***** válasza:
100%

Kezdjük avval, hogy a nemi beállítottsága mindenkinek magánügye, és qrvára nem szeretem, ha egy bigott hazug politikus szavazathajhász célokra akarja ezt a témát felhasználni. Az ilyet szívlapáttal addig ütném mint a kovács a vasat.

Az, hogy valaki kimegy a felvonulásra, vagy sem, ez is személyes, vagy páros döntés. Addig, míg a másféle beállítottságúakat nem zavarja a dolog, addig mi a probléma? Ha meg zavar, akkor meg le kell ülni, és meg kell beszélni a dolgot. Ha valaki bigott, és azért zavarja, mert sikkk, azt meg el kell küldeni a melegebb éghajlatra.

Van is, volt is meleg kollégám (mind srác volt), volt transznemű is, és csodálatos módon a munkahelyen senkinek nem volt vele problémája. Nem akartak rámászni senkire se, szóval senkit se zavart a dolog. Mindenki magánügynek tartotta a dolgot.

Amúgy szerintem a felvonulás az együvé tartozás, és a politikus bigottság ellen irányul.

Elnézést, de ezt itt kellett leírnom

2021. júl. 26. 06:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!