Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok a vibrátort/dildót csak egyedül szoktátok használni? Bevetitek néha a párotokkal közösen is - vagy ez tabu?
Barátnőmnek van mindkettő, de bármennyire unszolom, nem hajlandó rá hogy nézzem miközben magát kielégíti vagy esetleg én csinálom neki. Pedig engem baromira izgatna.
nem is szoktunk szégyenlősködni egymás előtt csak ez.
Ez ennyire tabu/privát téma lányok?
Be szoktam/szoktuk vetni.
Olyat is csináltunk már, hogy a párom felrakta magára a felcsatolhatósat és így egyszerre, miközben ő a popsimat dugta, a puncimat is tudta kényeztetni.
Nálunk ebből sose volt probléma, rendszeresen bevetünk ilyesmiket az ágyban.
A kedvencem, amikor a barátomat kikötözöm, és magamat izgatom vibrátorral, úgy h ő nem érhet hozzám :)
23/L
Mi azt szoktuk csinálni a párommal, hogy egymás mellett/egymással szemben ülünk/fekszünk és én izgatom magam vibrátorral/dildóval, miközben ő veri a farkát.
Ebben az a legizgatóbb, hogy látom, hogy rám van izgulva és nem érhetünk egymáshoz
N
(A nevem ne tévesszen meg, csak olvasd egybe: kalapál. Szóval nő vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!