Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok a vibrátort/dildót...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok a vibrátort/dildót csak egyedül szoktátok használni? Bevetitek néha a párotokkal közösen is - vagy ez tabu?

Figyelt kérdés

Barátnőmnek van mindkettő, de bármennyire unszolom, nem hajlandó rá hogy nézzem miközben magát kielégíti vagy esetleg én csinálom neki. Pedig engem baromira izgatna.

nem is szoktunk szégyenlősködni egymás előtt csak ez.

Ez ennyire tabu/privát téma lányok?

2016. ápr. 21. 15:12
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Az én páromat is izgatja, ha miközben őt kielégítem szájjal, csinálom magamnak a vibrátorral. Nekem ez ellen nincs kifogásom, van benne izgalom :)
2016. ápr. 21. 15:14
 2/10 anonim ***** válasza:
54%
minek dildó, ha ott a pár?
2016. ápr. 21. 15:18
 3/10 anonim ***** válasza:
ááhhh az én csajom sem hajlandó előttem akármit is csinálni..azt mondja sokkal obb ha én csinálom...és Ő csak akkor kényezteti magát, ha én nem látom...bla bla..
2016. ápr. 21. 15:19
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Be szoktam/szoktuk vetni.

Olyat is csináltunk már, hogy a párom felrakta magára a felcsatolhatósat és így egyszerre, miközben ő a popsimat dugta, a puncimat is tudta kényeztetni.

2016. ápr. 21. 15:19
 5/10 anonim ***** válasza:
Csak akkor szoktam használni,ha nincs pasim.
2016. ápr. 21. 15:26
 6/10 anonim ***** válasza:

Nálunk ebből sose volt probléma, rendszeresen bevetünk ilyesmiket az ágyban.

A kedvencem, amikor a barátomat kikötözöm, és magamat izgatom vibrátorral, úgy h ő nem érhet hozzám :)

23/L

2016. ápr. 21. 15:33
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha ott a pasim mellettem, én tuti nem használnám. Ha egy ideig nem találkozunk, és igénylem az orgazmust, akkor masztizok.
2016. ápr. 21. 15:36
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Mi azt szoktuk csinálni a párommal, hogy egymás mellett/egymással szemben ülünk/fekszünk és én izgatom magam vibrátorral/dildóval, miközben ő veri a farkát.

Ebben az a legizgatóbb, hogy látom, hogy rám van izgulva és nem érhetünk egymáshoz

N

(A nevem ne tévesszen meg, csak olvasd egybe: kalapál. Szóval nő vagyok.)

2016. ápr. 21. 15:37
 9/10 anonim ***** válasza:
8-as vagyok. A zárójel annak van, aki privátot akarna írni...
2016. ápr. 21. 15:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Èn csinàlom...szerintem izgatò masztizni a párom előtt.
2016. ápr. 21. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!