Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért hűtlenek a férfiak? és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hűtlenek a férfiak? és miért a nők?

Figyelt kérdés

Van egy elmeletem.

Ferfival kezdem mert jomagam is az vagyok. 40 en tul.

15 ev hazassag utan. Mar megszokott az otthoni. Nezegetem a fiatal kislanyokat, 20-25 koruli lanyokat. Hajt a vadasz osszton. Nem akarok semmi komolyat,csak megvolt es pont. De ez mind csak fejben,mert a meglevo jol felepitett megszokott kapcsoaltot nem akarom felboritani. Gyerek nincs. De a kis ordog a vallamon dolgozik folyamat. Nezegetem a feszes popsikat, a cickokat, helyes pofikat.

Regen egyatalan nem voltam ilyen, szinte ra sem neztem mas csajra ha kapcsolatban voltam. Ez megvaltozott. Regen furan neztem az emberekre akik meseltek hasonlot es akkor en még fiatal voltam. Fiatal...20as kb. Ugy gondolom,hogy nekunk fontos egy kapcsolatban a megfelelo testiseg. Jo legyen a szex. Es le legyen porolva a csaladi ekszer. Ha ez nincs meg akkor indul be ez a kitekintes. Ez az elmeletem.

Nok eseteben ugy olvasam,vagy ugy tudom,hogy fontosabb az erzelmi vonal. rendbe legyen a biztonsag erzes, erezzek,hogy szeretve vannak. es kevesbe fontos az hogy mindne heten meg legyenek kupakolva. azz nem a legfontosabb a "listan" es ha ezt nem kapjak meg akkor nezelodnek masfele. hiaba nincs sze de a pasi a tenyeren hordozza akkor marad.

Na ezzel kapcsolatba ha van barmi eszrevetel,gondolat vagy barmi hsz. nyugodtan irjátok le. Akar lehet sajat tapasztalatot is.

tegnap 11:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Haver ezt úgy hívják kezdődő kapuzárási pánik 😂
tegnap 12:30
 2/13 A kérdező kommentje:
Akkor hamarosan ideje megvenni a sportautot is :)
tegnap 12:33
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Még egy 10 -16év és elmúlik. Kitartás😁
tegnap 12:48
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
A pasik szexhiányból a nők figyelem/törődés hiányából.
tegnap 13:09
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
én egyre inkább úgy látom, hogy a nők is szexhiányból.
tegnap 13:41
 6/13 anonim ***** válasza:

A feleségem a szex és az izgalom hiány miatt ment és megy félre azóta is. Mi élvezzük.

32F

tegnap 14:23
 7/13 A kérdező kommentje:

6#

Nem pontosan értem a kapcsolati szálakat.

tegnap 14:25
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Vannak általánosságok amiket irtál de nem mindig ezért történik a megcsalás. Van aki mindent megkap otthon de hajtja az újdonság, új nő, új illat, új inger.

És vannak nők akiket igenis a kevés szex hajt a megcsalásba.

Személyszerint nálunk a férjem nem volt vevő az új vágyaimra. Megbeszéltem vele, hogy mindenképp ki akarok próbálni bizonyos dolgokat. Ha már én minden vágyát teljesítettem. Végül megéltem vele és neki is nagyon megtetszett.

A legtöbb megcsalás az őszinte kommunikáció hiánya miatt van. A kapuzárási pánik ami neked lehet az megint más, azt nehéz kezelni.

tegnap 14:37
 9/13 anonim ***** válasza:
8! Elárulod mik voltak azok a vágyak?
tegnap 15:13
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért azt te se gondold komolyan, hogy egy nő nem fog félrelépni, ha nulla szex van, mert csúnyán pofára fogsz esni.
tegnap 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!