Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért hűtlenek a férfiak? és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hűtlenek a férfiak? és miért a nők?

Figyelt kérdés

Van egy elmeletem.

Ferfival kezdem mert jomagam is az vagyok. 40 en tul.

15 ev hazassag utan. Mar megszokott az otthoni. Nezegetem a fiatal kislanyokat, 20-25 koruli lanyokat. Hajt a vadasz osszton. Nem akarok semmi komolyat,csak megvolt es pont. De ez mind csak fejben,mert a meglevo jol felepitett megszokott kapcsoaltot nem akarom felboritani. Gyerek nincs. De a kis ordog a vallamon dolgozik folyamat. Nezegetem a feszes popsikat, a cickokat, helyes pofikat.

Regen egyatalan nem voltam ilyen, szinte ra sem neztem mas csajra ha kapcsolatban voltam. Ez megvaltozott. Regen furan neztem az emberekre akik meseltek hasonlot es akkor en még fiatal voltam. Fiatal...20as kb. Ugy gondolom,hogy nekunk fontos egy kapcsolatban a megfelelo testiseg. Jo legyen a szex. Es le legyen porolva a csaladi ekszer. Ha ez nincs meg akkor indul be ez a kitekintes. Ez az elmeletem.

Nok eseteben ugy olvasam,vagy ugy tudom,hogy fontosabb az erzelmi vonal. rendbe legyen a biztonsag erzes, erezzek,hogy szeretve vannak. es kevesbe fontos az hogy mindne heten meg legyenek kupakolva. azz nem a legfontosabb a "listan" es ha ezt nem kapjak meg akkor nezelodnek masfele. hiaba nincs sze de a pasi a tenyeren hordozza akkor marad.

Na ezzel kapcsolatba ha van barmi eszrevetel,gondolat vagy barmi hsz. nyugodtan irjátok le. Akar lehet sajat tapasztalatot is.

tegnap 11:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert az ember nem monogám és kész. Mindegy ki mivel magyarázza
tegnap 15:28
 12/14 anonim ***** válasza:
9. Bdsm, sub vágyak.
tegnap 16:51
 13/14 anonim ***** válasza:

A félrelépés leggyakoribb okai (mindegy hány éves az adott pár):

- Elszürkült, érzelmileg ellaposodott a kapcsolat. Lakótársi szintre degradálták a kapcsolatot, sokszor már nincs is intimitás a felek között (vagy legalábbis nagyon lecsökken). Félig üres a pohár - hamar beletalál máshonnan a víz.

- Sosem volt meg a teljes érzelmi kötelék, csak amolyan legyen valakim / ne legyek egyedül félszívvel mentek bele. Félig üres volt eleve a pohár, s szembetalálkoznak olyannal aki viszont megfogja.

- Örök vadász. Ha szőke Miss Word a nője akkor is vágyik a szomszéd barna lányra.

tegnap 22:17
 14/14 anonim ***** válasza:

Egyetértek az 5össel, szexhiány aminek a minősége nem olyan..mint régen.Bár igyekszik, de az a baj hogyha megtapasztaltad hogy milyen😀😉más is lehetne ..arról nem tudsz majd lemondani.

Ez egyfajta vágy ha beteljesíted 'függővé' válhatsz😄😁😁 N

ma 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!