Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet azért nem találtam meg még a társam illetve szűz vagyok még 34 éves macis férfiként mert túl nagyok lennének az igényeim?
Egyszerűen nagyon kevés nőt találok vonzónak. És bizony fontos a külső de nekünk férfiaknak általában fontosabb.
Felmentem erre a tinderre és bizony elfogytak az emberek pedig pesten lakok (azt írja ki hogy nincs több ember a környezetemben) és kb. 4-5 nőt lájkoltam mert a többi valahogy nem fogott meg.
Igaz macis vagyok de a nőknél ez nyerő tudom....
Figyelj macikám, ezt kiírhatod ide naponta ötször kérdésnek, akkor se fogsz olyan választ kapni, ami neked megfelel.
Viszont roppant unalmas.
lehet nem a külsőddel van probléma...
sok nőt elriaszt az a tudat, hogy felszínes vagy...
23F
Érdekes, én vékony vagyok, és egy nőnek tetszettem még soha.
#5:
én is vékony vagyok eléggé, ilyen a genetikám és mégis jó pár lánynak bejöttem...
szerintem nem csak alkat kérdése az egész! attól függ milyen kisugárzásod van!
23F
Azért de. Ha már "súlyosabb" vagy mint az átlagos, akkor máris vesztettél. Én csak levest eszem újabban, hátha lefogyok, de eddig nem sok látszatja van. Remélem elérek a napi "alig eszem valamit"-hez.
Ha egész Bugyipesten összesen 4-5 nő van, aki társat keres, és tetszik neked, akkor igen, baromira magasak az igényeid, sőt teljesen irreálisak akkor is, ha egyébként atomjó tested van, és az arcod is karakteres.
De úgy, hogy egy 34 éves, (túl öreg!) macis és szűz pasi vagy, kb. eláshatod magad, soha nem lesz csajod.
Tudod, a top10-es csajok röhögve fognak elhajtani. A többiek meg téged nem mozgatnak meg. Kb. olyan, mintha nem lennél hajlandó dolgozni, mert te lottózol, majd nyersz, és megélsz abból.
#7:
legjobb barátom 100 kilós, elég mackós alkat (elég izmos, de van rajta zsír is), olyan dumálókája van, hogy szerintem kb bármilyen csajt betud fűzni...kb bárkit megtud nevettetni, DE ha bunkó volt épp, azt is észreveszi és tud javítani a helyzeten, mert az meg érzelmes normális srác!
összehasonlításban ő a laza poénos (jó dumája van) mackós srác, én meg a vékony kocka csendesebb srác...
neki a vagányabb csajoknál és a csendesebb csajoknál is sikere lehet, mert mind2-vel tud azonosulni...
nekem a vagány stílus annyira nem fekszik + nem vagyok nagy dumás...
kisugárzásban ő rajta látszik, hogy mind2 oldallal tud azonosulni, de főleg vidám hangulata van...
nekem is vidám kisugárzásom van, de inkább komolyabb, vagy, ha úgy nézzük "bénább"...holott az életben én vagyok a sikeresebb karrier területén :)
nem azon múlik, hogy te most vékony vagy, kigyúrt, vagy dagadt...ha mellette van olyan kisugárzásod, simán összejöhet...mondjuk nagyban függ kit szemelsz ki magadnak...mert akinek egyáltalán nem vagy a zsánere annál sokkal nehezebb dolgod lesz...
23F
Igen, össze is jön, a gond akkor kezdődik mikor rá kellene térni a szexualitásra... Mert akkor jönnek ám a bajok - a női fél nem fog "gerjedni" (nem tudom mi a helyes kifejezés) és emiatt sosem lesz jó a dolog... És hamarosan megcsalhat egy gizdával, mert "ő vonzó te meg nem"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!