Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet azért nem találtam meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet azért nem találtam meg még a társam illetve szűz vagyok még 34 éves macis férfiként mert túl nagyok lennének az igényeim?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nagyon kevés nőt találok vonzónak. És bizony fontos a külső de nekünk férfiaknak általában fontosabb.

Felmentem erre a tinderre és bizony elfogytak az emberek pedig pesten lakok (azt írja ki hogy nincs több ember a környezetemben) és kb. 4-5 nőt lájkoltam mert a többi valahogy nem fogott meg.

Igaz macis vagyok de a nőknél ez nyerő tudom....

2016. aug. 25. 11:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

#10:

ez nem feltétlen igaz...van akinek direktbe a mackós alkat jön be...

de magamból kiindulva (ugye azért a férfiak vizuálisabb típusok), nem lesz gond ebből, ha olyan a lány...

nekem pl a külső ideálom a dundi alak, de belső alapján választok párt, nekem a nagyon kedves típus jön be...exem átlagos alkat volt, de az érzelmi dolgok miatt nagyon is vonzónak és szexinek tartottam...

a nőknél meg főleg érzelmi dolgok játszanak közre...

23F

2016. aug. 25. 12:19
 12/19 anonim ***** válasza:

A külsőt ne nézd, főleg nem ennyi idősen.

És gazdagodj meg, vegyél egy feleséget.

2016. aug. 25. 12:34
 13/19 anonim ***** válasza:
28%

Menj le a rakpartra, keress rendes, korodbeli lányokat (pl. 25 - 34 között mehet), akik nem isznak (vagy max. egy üveg sör van náluk), kérdezd meg leülhetsz-e melléjük és próbálj meg beszélgetni!

Interneten nem fogsz párkapcsolatot kiépíteni!

Ugyanezt teheted könyvtárak olvasótermei előtti büfékben, pihenőhelyeken, ahol vannak asztalok, székek, lehet olvasni, dolgozni, kávézni, de még nem a könyvtár kölcsönző/olvasó részlege. Figyeld, hogy van-e olyan lány, aki lopva néha rád néz.

Ha vonaton utazol, menj végig egyszer a szerelvényen, nézz körül, majd döntsd el, kik mellé akarsz beülni és megpróbálni beszélgetni. Ha nem jön össze felállhatsz és átmehetsz egy másik vagonba, vagy fülkébe.

Telefonszámot ne felejts el cserélni (vagy sikerül, vagy nem). Igazolványképeket csinálj magadról (csinos ingben, ápoltan) a hátoldalukra írd fel a neved és telefonszámod, esetleg e-mail címed, ez legyen mindig nálad. Csajok örülnek a képeknek, egyesek gyűjtik is őket a tárcájukba, ez sok évtizedes szokás, ma már kiveszőfélben van, de még mindig örülnek neki.

Még hatásosabb, ha van nálad toll és ott írod fel a kép hátoldalára, mert akkor nem kelted a "tömeg" feelinget, hanem valami egyedit csinálsz. Egy szívecskét is rajzolhatsz a kép szélére hátul.

Ja, első kérdéseid között legyen, a "Ne haragudj, de megkérdezhetem, hogy egyedülálló vagy-e?" kérdés.

Jeggyűrű, karikagyűrű árulkodó jel, hogy nem...

A nők pártalálási esélyei 33 éves koruktól meredeken zuhannak a KSH statisztikák szerint!

Sok sikert!

2016. aug. 25. 12:35
 14/19 anonim ***** válasza:
51%
Eléggé random próbálozási mód ez is amit írsz.
2016. aug. 25. 12:38
 15/19 anonim ***** válasza:

14.: Diszkóba, hangos szórakozóhelyekre nem járok, mivel a hallásommal van probléma, így ott én meg vagyok lőve.

Az internet sokkal véletlenszerűbb!

Közösségekbe is jó járni, de tudtok olyan közösséget, ahol, ha ismerkedni kezd valaki, nem haragszanak meg rá?

2016. aug. 25. 12:43
 16/19 anonim ***** válasza:
35%

De a padokon a rakparton még rosszabb. Kapásból legalább fele azt hiszi majd, hogy perverz vagy, sokan azt hiszik csak szexre hajtasz, megint másoknak barátja van, vagy "most éppen nem akar semmit"...

2016. aug. 25. 12:48
 17/19 anonim ***** válasza:

16.: Lehet, de a hallásproblémámat ez nem oldja meg (a háttérzaj, zörej okozza, csendben a suttogást is hallom).

Kénytelen vagyok némiképp csendesebb helyeken ismerkedni.

Nem érdekel, mit gondolnak, akik amit gondolnak, csak őket minősíti, engem a cselekedeteim minősítenek. Aki pedig ilyeneket gondol a másikról, ott nem is baj, hogy elkerüljük egymást!

Hát én a matt részeg, csúnyán káromkodó lányokról mit gondoljak? Nem gondolok róluk semmit, egyszerűen kerülöm őket. Hülyeséget bárki csinálhat az életében, lehet ők éppen akkor teszik, máskor pedig rendesek.

Egy lány nem lehet perverz? Dehogynem...

Nyilván az életkort nézem, a saját korosztályomat keresem.

2016. aug. 25. 13:20
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Kezdesz már unalmas lenni maci laci a hülye kérdéseiddel....
2016. aug. 25. 13:48
 19/19 anonim ***** válasza:

"Igaz macis vagyok de a nőknél ez nyerő tudom..."

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2016. aug. 26. 01:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!