Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jön ki a matek miszerint tíz ferfi jut egy nőre? Kérdem ezt ferfiként, melyik találta ki?
Kb úgy, hogy fiatalabb korosztályban 100 nőre jut kb 105 pasi; ha 99 nő kapcsolatban van 99 pasival, akkor a maradék egy nőre jut 6 pasi.
Hozzáteszem, szerintem sem életszerű, meg több a meleg férfi mint nő, szóval ki tudja...
Na szerinted hogy? Szerintem úgy, hogy a potenciális férfiak 1/10-e pofátlan módon nőcsábász és egyenként legalább 10 női egyedet fűz gátlástalanul.
Egyszerű.
Egy tré társkeresőn fenn van mondjuk száz aktív felhasználó nő. Erre jut kb. száz örökszűz, incel fazon.
A száz örökszűz, incel fazon naponta tíz nőnek elküldi üzenetben, hogy "dugénk. Mutazsd meg a meled!"
Ami azt jelenti, hogy a száz örökszűz incel összesen naponta 100*10=1000 üzenetet küld ki a száz nőnek.
Vagyis átlagban a nők napi tíz férfitól kapnak üzenetet.
Na, erre gondolják a kanos balfékek, hogy tíz "férfi" jut egy nőre. :D
"dugénk. Mutazsd meg a meled!"
a nemjóját :D
ekkorát régen vinnyogtam.. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!