Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Női szempontból valójában még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női szempontból valójában még a mintaférfi és mintaapa is végül a "selejt" kategóriába kerül?

Figyelt kérdés

Tehát nem számít ha egy férfi tegyük fel tényleg minden szempontból tökéletes, mondjuk semmi negatív férfitulajdonsága nincs, ami miatt a nők általában válni szoktak.

Akkor viszont pontosan az fog problémává válni benne, hogy "hát túl tökéletes", "semmi probléma nincs", "még egy jót veszekedni sem lehet vele" stb.

2023. júl. 1. 14:03
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
0%

Mett ugye a férfiak állatok kijelentésnek (amit szépen ignoráltál) csak az lehet az altetnatívája, hogy mindenkibe vakon meg kell bízni. Akkor felteszem, egy a nők állatok kijelentést sem találsz sértőnek.

Az előbb azzal vádoltál meg, hogy kitalált történetekkel hergelek és nincs semmi valós tapasztalatom. Ugyanezt én is rádfoghatom a zaklatások kapcsán.

2023. júl. 1. 15:33
 22/37 anonim ***** válasza:
100%

Én nem mondtam, hogy kitalált a történeted, azt egy másik válaszoló írta.

Fogd rám nyugodtan, hogy csak kitalálom, hogyan bántottak, zaklattak, még csapd is mellé, hogy ki qrva vagyok. Megszoktam már, tudom kezelni. :)

2023. júl. 1. 15:40
 23/37 anonim ***** válasza:
0%

"minden történet kitalált, amiben az egyik fél tökéletes, ártatlan, a másik meg egy kegyetlen állat"

Ezt viszont te írtad, hogy relativizáld a velem történteket, úgyhogy ha van gerinced, akkor illik saját magadra is alkalmazni ahelyett, hogy sajnáltatnád magad. Aki magas lóról beszél, az utána ne érzelgősködjön.

2023. júl. 1. 15:45
 24/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a szexuális erőszak kissé más kategória, mint az, hogy szakít a barátnőd, mert valamilyen okból nem érzi jól magát, nem szeret.
2023. júl. 1. 15:54
 25/37 anonim ***** válasza:
Egyébként semmilyen történetet nem írtál.
2023. júl. 1. 15:55
 26/37 anonim ***** válasza:
0%
Durvábbnak nyilván durvább, de ez nem ment fel a saját logikád alól, hogy minden, de szó szerint minden esetben kettőn áll a vásár, nem lehet tisztán elkövetőt és áldozatot megkülönböztetni, mert mindig, de mindig felelősek mind a ketten. Én nem így gondolom, te viszont ennek alapján minősítettél engem hazugnak, szóval ha következetes lennél, akkor saját magadban keresnéd a hibát. Vagy beismered, hogy az életbölcsességed csak a férfiakra érvényes, a nőkre más szabályok vonatkoznak.
2023. júl. 1. 16:00
 27/37 anonim ***** válasza:
100%

Egy KAPCSOLATBAN áll kettőn a vásár. És nem olyan esetben, amikor valaki veri, zsarolja vagy erőszakolja a másikat.

Azt sem mondtam, hogy bárki is hazudik, csak azt, hogy aki előad valami olyan könnyes történetet, ami arról szól, hogy ő tökéletes volt egy kapcsolatban, de a másik álnok módon ok nélkül kidobta, sőt, pont a fene nagy tökéletessége miatt nyilvánította selejtnek, az minimum nevetséges, és némiképp gyanús a nárcizmus is. Nem gondolom, hogy minden ilyen esetben szándékosan hazudoznak, akik ilyet adnak elő, simán elhiszik ők maguk is, hogy így van.

Valamiért nőktől jóval ritkábban hallok hasonlót. Maximum olyat szoktam, hogy őt azért csalták meg, mert mindent megadott a férfinak, és ezért nem tudták értékelni, épp ezért sose szabad odaadónak lenni, mert a szemét férfiak visszaélnek vele. De az ilyet is kiosztom. De azért megjegyezném, hogy az arányokon van a hangsúly, 1 ilyenre jut 10 olyan pasas, aki azzal jön, hogy őt elhagyták az odaadása miatt/őt előzmények nélkül, random elhagyta a nő kegyetlenül/azért nem kell a nőknek, mert túl jó erre a világra/azért nem kell a nőknek, mert nekik a szemét állatok kellenek, mert az "izgi".

2023. júl. 1. 16:09
 28/37 anonim ***** válasza:
0%

Amit leírtál, hogy kitalált történet az pontosan azt jelenti, hogy hazugsággal vádolsz. Ezt utólag nem tudod kimagyarázkodni, hogy nem is úgy értetted, mert akkor azt írtad volna.

Azokat én is látom, akikről beszélsz, hogy túl meseszerűen adják elő magukat, de az arányok egyáltalán nem ilyen szélsőségesek. Persze én csak egy rohadék szemét mocskos állat férfi vagyok, úgyhogy 100%, hogy hazudok. :D Mindenesetre bőven vannak hazug, csaló és erőszakos nők is, csak ha róluk beszélnek a férfiak, akkor a hozzád hasonlók lehazugozzák őket, vagy próbálják az erőszakoló férfiakhoz hasonlóan azt beadni, hogy mindenről az áldozat tehet, mert kiprovokálta. Így könnyű ilyen szélsőséges arányokat kihozni, hogy ami nem tetszik, azt nem hiszed el.

2023. júl. 1. 16:19
 29/37 anonim ***** válasza:
100%

"15-ös válaszoló konkrétan leírta, hogy a férfiak állatok és óvatosnak kell lenni velük."

De hát ez igaz. Ha téged vagy engem nem szexuális indíttatásból megtámad valaki, az nagy eséllyel férfi lesz. Sőt mondok jobbat, neked férfiként sokkal nagyobb esélyed van arra, hogy egy másik férfi nem szexuális indítékkal megtámad, mint nekem.

De valamiért mégis elkövetőként azonosítod be magad, nem áldozatként. Nem feltételezem rólad, hogy megtámadnál másokat, de nagyon furcsának tartom, hogy lelki közösséget vállalsz csupán nem alapján azokkal, akik nagy eséllyel bántanának téged is.

Az erőszakos bűncselekmények elkövetői általában férfiak. Ez konkrét tény, statisztikákkal, még azt sem lehet mondani, hogy az ember mikrokörnyezetének a tapasztalata.

2023. júl. 1. 16:36
 30/37 anonim ***** válasza:
77%

Nem magyarázkodok semmit, mivel nem érdekel mit gondolsz rólam. Csak pontosítottam, de felőlem dobd ki a kukába nyugodtan, vállalom.

Először is, a kérdés nem hazug, csaló, bántalmazó nőkről szólt, hanem arról, hogy pusztán azért hagynak el és nyilvánítanak selejtnek egy férfit, mert túl tökéletes és nem elég izgalmas. Ez pedig bullshit, hiába nem tetszik neked.

Az, hogy szkeptikusak vagyunk azt illetően, hogy valakit a fene nagy tökéletessége miatt hagytak el, mert veszekedésre, problémákra vágytak, baromira nincs egy lapon azzal, amikor valaki azt akarja beadni, hogy a nemi erőszak az áldozat hibája. :D

Egyébként megfogalmaztam egy olyan verziót is, amikor nem az van, hogy a férfi hazudik/elmebeteg, és valójában nem is volt rendes a nővel, hanem a nő kiszeretett belőle (ebben sem a férfi, sem a nő nem hibás), és azért hagyta el. De az indok, hogy ő túl tökéletes volt, ebben az esetben is bullshit.

Biztos van a világon ilyen is, de jelenség szinten semmilyen mértékben nem létezik egyszerűen.

2023. júl. 1. 16:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!