Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női szempontból valójában még a mintaférfi és mintaapa is végül a "selejt" kategóriába kerül?
Tehát nem számít ha egy férfi tegyük fel tényleg minden szempontból tökéletes, mondjuk semmi negatív férfitulajdonsága nincs, ami miatt a nők általában válni szoktak.
Akkor viszont pontosan az fog problémává válni benne, hogy "hát túl tökéletes", "semmi probléma nincs", "még egy jót veszekedni sem lehet vele" stb.
Nagyképűnek fog hangzani, így persze vagy elhiszitek vagy nem, de nekem tényleg volt egy exem aki konkrétan azt hozta fel problémának, hogy folyton áldozatokat hozok érte, és zavarja hogy ő nem tud olyan jó lenni mint én, és hogy ő akarna a jobb lenni egy kapcsolatban
De ez valami mentális betegség lehet, én büszke vagyok ha valamiben jobb a párom
"Aki nem jár más nők után, azt lenézik"
Ez a te fejedben létezik, magadat idegesíted vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!