Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás - elveheti a gyerekeket, mert gazdagabb nálam?
Férjemmel 8 évig voltunk házasok, van két fiunk, 5 és 7 évesek. Decemberben bejelentette, hogy válni akar, mint utólag kiderült, már egy ideje megcsalt, most együtt is vannak a nővel.
A ház, amiben laktunk, a férjem néven volt, a szüleitől kapta. (Nyilván a bútorokban és a felújításban rengeteg pénzem benne volt, de ezt nem tudom papírokkal bizonyítani.) Azt mondta, költözzek el, így januártól albérletben élek, ahova a gyerekeket is hoztam magammal.
Egy szobás kis lakást tudok csak bérelni, tanár vagyok, minden pótlékkal együtt éppen hogy csak megvan a nettó 300 ezer forintunk, ebből kell megoldani az albérletet, a két gyerek nevelését és minden egyebet.
A férjem már beadta a válópert és telefonon megfenyegetett, hogy elveszi a gyereket, mert én nem biztosítok nekik mindent. Ő sokkal jobban keres, senior fejlesztőként a havi nettó egy millió szinte mindig megvan neki, emellett saját háza van. Szóval tényleg elkezdtem pánikolni, hogy neki fogják ítélni a fiúkat...
Mit tegyek, hogy ne vehesse el őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!