Hány éves gyerekeket hagynátok otthon egy éjszakára egyedül?
Figyelt kérdés
2021. okt. 31. 20:17
2/33 anonim válasza:
Az attól is függ, hogy milyen a gyerek természete. Mert például, ha adott egy pánikbeteg, félős gyerek azt még 16 évesen sem szívesen sem hagynám egyedül, viszont mondjuk egy rátermett 12 évest már lehet, hogy igen.
3/33 anonim válasza:
Egy érett 14 évest már nyugodt szívvel hagynék otthon egy éjszakára.
4/33 anonim válasza:
Ez nem csak életkor, hanem érettség és mentalitás kérdése is. Első alkalommal mindenképp kipróbálnám úgy, hogy bármikor haza tudjon menni hozzá valaki. Amilyen magabiztosak, amíg ott vagy velük, simán sírni kezdenek a félelemtől, amikor rájönnek, hogy egyedül vannak éjszaka. De legjobb egyáltalán nem egyedül hagyni egy gyereket. Nem tudsz valakit beszervezni mellé?
5/33 A kérdező kommentje:
4.tesókról van szó nem egy gyerekről.
12 fölött vannak már
2021. okt. 31. 20:29
6/33 anonim válasza:
11-12 évest simán. (normálisan nevelt talpraesett gyereknél persze. Viszont ehhez hozzátartozik hogy jó a viszonyunk a szomszédokkal, akármikor átmehet hozzájuk ha baj van, az éjszaka közepén is. úgyhogy annyira nem lenne magára hagyva.
7/33 anonim válasza:
4. vagyok. 12 év fölötti testvéreket simán. De legyen valaki a biztonság kedvéért, akit fel tudnak hívni, és aki a közelben van, ha bármi történik (megbízható szomszéd, közelben lakó barát, rokon stb.)
9/33 anonim válasza:
10 evest is ha olyan a termeszete.
Termeszetesen megbeszelve vele 🙂
Nalam ennyi idos volt a lanyom most nyaron, bebujt az agyamba es egve hagyta a solampat, a kisasztalon ott volt a teloja ha baj lenne. De nem volt.
Mielott lenyakaznak anyamat vittem az ugyeletre este be... Nem akartam a gyereket is tangatni. Igy is orakat voltam bent vele mert kb rank se neztek. Orulok h 4ora utan ellattak. Persze akkor mar kapkodtak h jaja miert nem szoltam elobb.... Mintha tudtam volna mi a baja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!