Hány éves gyerekeket hagynátok otthon egy éjszakára egyedül?
Figyelt kérdés
2021. okt. 31. 20:17
31/33 anonim válasza:
7 éves voltam,mikor anyukámat elvitte a mentő, úgy volt hogy kis időre maradok egyedül,amíg a nővérem nem jön értem.
Hát nem jött,így éjszakára egyedül voltam,bebújtam az ágyba,és minél előbb elakartam aludni.
32/33 anonim válasza:
Én kisgyerek még a '950-es években voltam és elsős általános iskolásként (azaz 6 és 7 éves korom között) sokat voltam beteg (mandulagyulladás és társult betegségek), a szüleim pedig mindketten dolgoztak, így naponta 9-10 órát voltam otthon egyedül. Igaz, hogy ez nem éjszaka volt, de hát végül is mindegy, hogy milyen napszakról van szó. Akkoriban a napi 8 óra tényleg nyolc óra időtartam volt a munkahelyen, a tömegközlekedés csapnivaló volt. Én viszont nyugodt természetű voltam és ezt nyilván látták a szüleim is és így feltehetően ebben bízva otthon hagytak egyedül. Soha nem jutott eszembe még felnőtt koromban sem, hogy erről utólag megkérdezzem őket. Elsősként 60 napot hiányoztam abban a tanévben az iskolából.
33/33 anonim válasza:
Engem már hagyták otthon nagyon kicsiként is éjszakára egyedül. 7-8 évesen. De nálunk elég szerencsés a helyzet, mert nagyon közel laknak a rokonok, ezért ha bármi van, egy két perc alatt el tudnak jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!